mas ho asi stale na napajani, nie? mas zvazit vymenu baterie, nie notebooku. vies, oni notebooky funguju, aj ked v nich nemas baterku, iba ich mas v zastrcke
@2 Nzeáleží, či ho máš na napájaní, alebo nie, keďže pokiaľ je nabitá na viac ako 90% tak sa nenabíja, ale ide "šťava" okolo nej, ako v prípade Offline UPS.
@thevanderdark ale ja od Teba nechcem popísať bežanie inštrukcií v procesore, alebo príkazy v C++, ale bazálnu vec, že notebook funguje aj bez baterky, ked ho strčíš do siete by mal podla mna vediet každý, ako jednu zo všeobecných vedomostí, akými sú napríklad zapnút mobil, zaviazat si šnúrky, či uvariť čaj...
@neith74 načo mám vlastne použiť ten google, keď si mi dal za pravdu? aký je rozdiel medzi OKOLO 90 a OKOLO 80 alebo OKOLO 95, rovno napíš že si vymýšľaš argumenty a neoyebávaj zasran
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@1 @2
@neith74 to, ako sa správa notebook pri práci s baterkou závisí od modelu a nastavení, takže tých 90 percent si si asi vycucal z prsta
Nie kazdy je na IT...