@8 ešte mi napadá Čo by si robil keby: Každý napíše na papier otázku začínajúcu na tieto slová, papier preloží a posunie ďalej. Posúva sa do kruhu, takže každý dostane do ruky papier s otázkou od toho pred ním. Rozbalí sa to, všetci si prečítajú otázku, ktorú práve dostali, premyslia si odpoveď, preložia to naspäť a posunú ďalej. Do rúk sa im dostane tretí preložený papier, na ktorý píšu premyslenú odpoveď, čiže ide o to, že odpovede a otázky na jednotlivých papieroch k sebe nesedia. Nakoniec sa to všetko roztvorí a prečíta. Teraz mám pocit, že to opisujem ako najnudnejšiu hru na svete Ale my sme to hrávali radi, niekedy tam vychádzajú dobré haluze. Len to musia hrať aspoň traja ľudia.
Podobná je Aký, kto, s kým, kde, kedy, ako, čo robili, prečo - jednoducho každý premyslí jednu časť a dá sa to dokopy.
ja sa cez voľné hodiny učím, aby som sa doma nemusela
ale keďže sa všetci bavia, nakoniec sa bavím tiež
ale keď som bola mladšia, bavila ma takáto hra, ideálne pre troch a viac ľudí
natrháte si papieriky na prúžky, každý si zoberie jeden a píšete tam pod seba odpovede na otázky:
aký?
kto?
čo robí?
s kým?
kde?
ako?
vieš, napíšeš napríklad Jožo ako odpoveď na prvú otázku a ohneš papierik, aby to druhí nevideli a pošleš kamarátovi vedľa, on zasa pošle svoje tretiemu a tak pokračujete v odpovediach na otázky vždy na inom papieriku. po poslednej otázke roztvoríte papieriky a vznikajú z toho srandovné vety
@anzu to je dobré ...ja som si dokonca tie najvydarenejšie papieriky odkladala a teraz je mi ľúto, že som ich už vyhodila no nič, toto si v najbližšej dobe v škole zahráme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Na papieri piškvorky, lode, meno mesto zviera vec, obesenec z tých najznámejších, alebo kartové hry - žolík, sedma, faraón, kent, .....
hadja naco myslim
slovny futbal
si zoebr knihu do skly a citaj mp3
tie ldoky sudoku tajnicky more kolko mas veci spi
uč sa na dlasiu hodinu smiley:
Podobná je Aký, kto, s kým, kde, kedy, ako, čo robili, prečo - jednoducho každý premyslí jednu časť a dá sa to dokopy.
ale keďže sa všetci bavia, nakoniec sa bavím tiež
ale keď som bola mladšia, bavila ma takáto hra, ideálne pre troch a viac ľudí
natrháte si papieriky na prúžky, každý si zoberie jeden a píšete tam pod seba odpovede na otázky:
aký?
kto?
čo robí?
s kým?
kde?
ako?
vieš, napíšeš napríklad Jožo ako odpoveď na prvú otázku a ohneš papierik, aby to druhí nevideli a pošleš kamarátovi vedľa, on zasa pošle svoje tretiemu a tak pokračujete v odpovediach na otázky vždy na inom papieriku. po poslednej otázke roztvoríte papieriky a vznikajú z toho srandovné vety
A teraz som si spomenula, ako sme to hrali na chate a potom sa kosili na pojme "narušená ondatra"
Počuvam debaty alebo robím domáce.
» www.animator.sk/images/stories/...