2. tak ja som pekná, múdra aj milá, preto neviem odpovedať (a navyše rada trepem debility)
3. 60 kíl je normálna váha v závislosti od tvojej výšky, nedá sa uviesť, že si tučná, si chudá, musíš uviesť výšku. a zdravá výživa... to je nadlho
4. neuč sa piť minerálku, tie bublinky sú príšerné a minerálka bez bubliniek nie je minerálka
5. ak sa ti tá sukňa páči a máš peniaze, skoč po nej
6. páčia sa mi, ale len vtedy, pokiaľ nie sú obuté na nohách a ĺa hajzlový pavúk ( a chalanom, ktorí ich majú obuté neodolám ani keby som veľmi chcela )
7. je to úplne normálne, nevidím na tom nič čudné ani zlé
No ta tu suknu nemam peniaze ale rodicia by mi polku zacvakali..cizena polku sukne mam len sa bojim ze kupila osm si tricko za 600sk a moc ho nenosim ..je mi to luto..ale budem ho nosit...len sa bojim ze kupim a nebudem nosit...
1. nemáš to jedno?? Veď každý je iný, nie je to "trošku" umelé keď sa vedľa seba postaví 5 dievčat v štýle "čo teraz letí" a všetky vyzerajú a správajú sa rovnako??
2. kriste všetky tri...
3. vidíš sa tučná ale nie si?? nie zdravú výživu ale okuliare...a keď, tak skús vitamíny (prírodné, akože zeleninka ovocie a nie rázna diéta...
1.sama to na ulici vidis .. ale kazdy ma svoj styl. 100 ludi 100 chuti
2.tým všetkým už som ..(troška narcizmu nezaškodí
3.ja mam zhruba tolko cm čo ty.. ale no.. mám 47-48kg. neviem nevidela som ťa ale ser na diéty .. ale u mňa top neber vážne. ja om celá taká povadná
4.otvor si fľašu a pi ...asi najjednoduchší návod..poriadna vychladnená bublinková s citrónom mňam .. ale tak je na trhu asi milión druhov stačí si nájsť tu správnu
5.vzhľadom nato že všade kam sa pohnem su nehorázne výpredaje dá sa kúpiť aj lacnejšia určite.
6.iba na chalanoch. na babách to poväčšine vyzerá hrôzostrašne (česť výnimkám.. )
7. že je to úplne normálna vec
8. cez prázdniny sa zásadne nenudím poväčšinu času som vonku alebo na nete
1.ziadny, alebo skor vsetky...u nas v triede mame aj trapne emacky, aj trapnych hip hoperov....je to trapne
2.mila urcite nie...asi pekna, lebo dnes aj ked si mudra, tak to tie vyumelkovane pipky maju lahsie...tak mi pride...je to dost nespravodlive...poznal ludi ktori maju vysku, maju na to hlavu a nevezmy ich na nejake prac. miesto...a naopak..ale najlepsie je byt pekny a mudry
3.60kg? podla toho, kolko merias...ja mam 44kg asi...a 161cm cca...a som v pohode podla mna....trochu dost chude ruky, to ma trosku sere...ale inak v poho....a zdrava vyziva, tj. nie biele pecivo, ale celozrnne, to nie su tie obyc. rozky z tmavej muky s tymi slnecnicovymi semiackami...to je napr. taku chlieb, predava sa najcastejsie v 500g baleni, je tam normalne napisane, celozrnny chlieb....obsahuje dost vlakniny, takze stacia 2 kusky a si najedena....vazne ...teda ako u koho....a potom netreba jest vela sladkosti, alebo teda aspon to treba vyvazit ovocim a zeleninou, ja velmi zeleninu cistu nemusim,no ako prilohu, alebo salat je fajn... ale ovocie je super....a vobec by si nemala pit tie sladke bublinkove fanty, coly atd....a mali by sa jest syry, mlieko, ale ciste pasterizovane...aby s tym prosto nic ine nebolo...predava sa v takych sackoch, lebo z obycajneho mlieka baleneho sa odstranuje mliecny tuk a dava sa tam nieco ine, aby tam bol nejaky tuk....to sa vola, ze je homo daco ...nepametam...a mala by si jest ryby,vies, lepsie jak bravcove, aj chutovo podla mna...tak takto zijem ja ....ale jem aj sladke, kazdy den v pohode aj celu cokoladu 100g....alebo nieco ine...niekedy aj 4 sladkosti denne...pohoda, dam si to, na co mam chut, ale nie vela....no niekedy sa neda odolat...ale ja mam stastie, ze nie som na hranolky a take tie vyprazane jedla velmi, cispy...skor sladke...
4.ved to je najlepsie co mozes urobit pre seba a pre svoje telo, organizmus...si ani nevies predstavit, ako to moze predlzit tvoj zivot ..
5.ked na to mas, tak si ju kup, ja by som lutovala ...ja si radsej kupim rifle, lebo ja ich viac vynosim, no neviem ako ty
6.ak mam byt uprimna, velmi nie...no ako kedy, mam take obdobia...
7.ja mam naj kmosa opacneho pohlavia...a naj kamosku mam dievca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2. nebduem sa k tomu vyjadorvat
3. pride cas kedy na to nadjes odpoved
4. ustamy
5. racsej si kup vrece to ta vide lacnejsie a mozes si dat ako chces velkost.
6. nie
7. k tomuto sa nebduem vyjadorvat
8. ani ktomuto sa nebudem vyjadorvat
9. je mi to fakt luto v tomto ti nepomozem
10 neprezradim
2.tazka otazka...
3.zdrava vyziva? skus vegetarianstvo,alebo veganstvo,a ptm uvidis co to s tebou spravi...dalej vela ovocia,zeleniny...
4.v com je problem??
5.ehm,tak ked ju chces,preco nie?
6.niekedy
7.nie je na tom nic nenormalne
8.je toho velmi vela
9.hmm..dlhe?
10.nieco medzi...
1. netuším čo teraz fičí a je mi to úprimne jedno
2. tak ja som pekná, múdra aj milá, preto neviem odpovedať (a navyše rada trepem debility)
3. 60 kíl je normálna váha v závislosti od tvojej výšky, nedá sa uviesť, že si tučná, si chudá, musíš uviesť výšku. a zdravá výživa... to je nadlho
4. neuč sa piť minerálku, tie bublinky sú príšerné a minerálka bez bubliniek nie je minerálka
5. ak sa ti tá sukňa páči a máš peniaze, skoč po nej
6. páčia sa mi, ale len vtedy, pokiaľ nie sú obuté na nohách a ĺa hajzlový pavúk ( a chalanom, ktorí ich majú obuté neodolám ani keby som veľmi chcela )
7. je to úplne normálne, nevidím na tom nič čudné ani zlé
8. čítam, píšem, chodím von, spím, jem
9. dlhé vlasy
10. mierne vlnité
2. Múdry
3. A akú máš výšku?
4. Otvor flašku, prilož ústa k flaške a napi sa
5. Keď sa ti páči, tak áno
6. Aj áno
7. V pohode... aj ja mám naj kamoša chalana
8. Som bola na dovolenke a sedím pri pc
9. Dlhé
10. Ja mám také vlnité vlasy... ale páčili by sa mi, keby boli rovné
2, ja som vsetko
3, je to uplne normalna vaha
4, to neviem ja ju nepijem najlepsia je cista voda
5, podla mna nie ale ako chces
6, podla toho na kom
7, nemyslim si o tom nic
8, pracujem a zabavam sa
9,ja mam polodlhe
10, a co ti ja viem stvora bozia
2. múdry
3. nemáš chudnúť
4. vyskúšaj viac druhov minerálok, jedna z nich ti možno začne chutiť
5. ak sa ti páči, tak si ju kúp
6. nie
7. je to úplne normálne
8. ja som už toľko toho absolvoval, že som sa nemal kedy nudiť
9. dlhé
10. to je jedno
2. este trochu krajsi, ostatne som
3. 60kg je nromal od takych 170 cm
4. ti jebe?
5. ak ma znacku
6. nemam k nim ziadny nazor
7. ze je to fajn, rad by som mal naj nezadanu kamosku s ktorou by som sulozil
8. pc, cvicenie, ucenie na skusky, brigada, futbal, balenie bab cez net a pod
9. dlhe
10. rovne
2. asi milá
3. podla toho aku mas vysku a zdravu stravu neviem...proste malo tukov,vela vitaminov
4. nvm...
5. oplati
6. iba na niektorych ludoch
7. je to normalne
8. tábor a net ... ale aj na nete sa casto nudim
9. dlhe
10. u niekoho kucery, u niekoho rovne
2. kriste všetky tri...
3. vidíš sa tučná ale nie si?? nie zdravú výživu ale okuliare...a keď, tak skús vitamíny (prírodné, akože zeleninka ovocie a nie rázna diéta...
4. keď ti vadia bublinky, kúp si neperlivú
5. nie, kúp si tú drahšiu
6. nie na 13tkach v 30tich stupňoch
7. netuším, normálka
8. všetko ostatné...
9. čo sa komu hodí
10. detto...
2.tým všetkým už som ..(troška narcizmu nezaškodí
3.ja mam zhruba tolko cm čo ty.. ale no.. mám 47-48kg. neviem nevidela som ťa ale ser na diéty .. ale u mňa top neber vážne. ja om celá taká povadná
4.otvor si fľašu a pi ...asi najjednoduchší návod..poriadna vychladnená bublinková s citrónom mňam .. ale tak je na trhu asi milión druhov stačí si nájsť tu správnu
5.vzhľadom nato že všade kam sa pohnem su nehorázne výpredaje dá sa kúpiť aj lacnejšia určite.
6.iba na chalanoch. na babách to poväčšine vyzerá hrôzostrašne (česť výnimkám.. )
7. že je to úplne normálna vec
8. cez prázdniny sa zásadne nenudím poväčšinu času som vonku alebo na nete
9.niekomu sa hodí to inému hento. neviem.
10.rovnaká odpoveď...
2. vsetky tri
3. je to OK
4. sila zvyku
5. oplati
6. ani ee
7. je to v pohode
8. komp
9. radsej kratke
10. rovne
2.Pekna
3.Normal
4.Popros maminu nech ti kupi Matusov pramen a na nom sa stanes zavisla automaticky
5.Oplati
6.Pacia
7.Niekedy je to ovela lepsie ako rovnakeho(vlastna skusenost)
8.Sprevadzam na hrade
9.Dlhe
10.Rovne
ospravedlňujem sa za vyčerpávajúci koment, ale fakt ma to dostalo
2.Mam vsetky 3 spomenute vlasnosti, cize...
3.mno ked mas 160 cm a 60 kg, tak by si mala schudnut asi 30 kg, boze si neuveritelne
tucna..... sorrka, len vtip... pohode vaha, nemusis chudnut
4.ked ti nechuti, tak ju nepi, pi to co mas rada, do it your way
5.kedze usetris 500 SKK, tak asi ano, ci nie? logicky mi vychadza, ze ano, mno mozno moja
logika nie je logicka
6.je na nich nieco pekne? NIE, ako, ok bud sama sebou, ale zasa nie az prilis . kanady
nie, dievca
7.nic lepsie neexistuje
8.cestujem po svete a pisem komenty na BIRDZ
9.polodlhe alebo polokratke, mozes si vybrat, obidve su cool
10.prirodzene
PS : neries somariny,
2.mila urcite nie...asi pekna, lebo dnes aj ked si mudra, tak to tie vyumelkovane pipky maju lahsie...tak mi pride...je to dost nespravodlive...poznal ludi ktori maju vysku, maju na to hlavu a nevezmy ich na nejake prac. miesto...a naopak..ale najlepsie je byt pekny a mudry
3.60kg? podla toho, kolko merias...ja mam 44kg asi...a 161cm cca...a som v pohode podla mna....trochu dost chude ruky, to ma trosku sere...ale inak v poho....a zdrava vyziva, tj. nie biele pecivo, ale celozrnne, to nie su tie obyc. rozky z tmavej muky s tymi slnecnicovymi semiackami...to je napr. taku chlieb, predava sa najcastejsie v 500g baleni, je tam normalne napisane, celozrnny chlieb....obsahuje dost vlakniny, takze stacia 2 kusky a si najedena....vazne ...teda ako u koho....a potom netreba jest vela sladkosti, alebo teda aspon to treba vyvazit ovocim a zeleninou, ja velmi zeleninu cistu nemusim,no ako prilohu, alebo salat je fajn... ale ovocie je super....a vobec by si nemala pit tie sladke bublinkove fanty, coly atd....a mali by sa jest syry, mlieko, ale ciste pasterizovane...aby s tym prosto nic ine nebolo...predava sa v takych sackoch, lebo z obycajneho mlieka baleneho sa odstranuje mliecny tuk a dava sa tam nieco ine, aby tam bol nejaky tuk....to sa vola, ze je homo daco ...nepametam...a mala by si jest ryby,vies, lepsie jak bravcove, aj chutovo podla mna...tak takto zijem ja ....ale jem aj sladke, kazdy den v pohode aj celu cokoladu 100g....alebo nieco ine...niekedy aj 4 sladkosti denne...pohoda, dam si to, na co mam chut, ale nie vela....no niekedy sa neda odolat...ale ja mam stastie, ze nie som na hranolky a take tie vyprazane jedla velmi, cispy...skor sladke...
4.ved to je najlepsie co mozes urobit pre seba a pre svoje telo, organizmus...si ani nevies predstavit, ako to moze predlzit tvoj zivot ..
5.ked na to mas, tak si ju kup, ja by som lutovala ...ja si radsej kupim rifle, lebo ja ich viac vynosim, no neviem ako ty
6.ak mam byt uprimna, velmi nie...no ako kedy, mam take obdobia...
7.ja mam naj kmosa opacneho pohlavia...a naj kamosku mam dievca
8. dovolenky, tabory, vylety,,ja som teraz v BA..
9.u dievcat dlhe, u chalanov naopak..
10. ja mam rovne, ale niekedy vlny..
ale myslim,ze je to este ok...