@suinatit Ako to, že sa nudíš ? Ved sa nemusíš rozprávat len so spolusediacim. Ja som napríklad cez prestávky odpisoval všetky úlohy ktoré som nemal, chodil fajčit, a robil som kktiny všemožného druhu.
rozprávala som sa s inými spolužiakmi, chodila do kabinetu chémie na koláčik, čajíček alebo kávičku, pokecať si, chodila do učebne UMK za super profesorkou alebo do iných tried za kamarátmi a tak...
idem do bufetu,hrám sa na mobile, čítam si, učím sa v prípade, že máme nejakú písomku. prípadne dorábam domáce úlohy, if it's necessary
kým som nebola podmienečne vylúčená som chodila za garáže fajčiť. to boli časy :happy:
Na téorii väčšinou sa len presuniem z triedy do triedy, na praxi prestávky nemáme /máme ale komu sa chce odbiehať od roboty. Tak si ich robíme kedy chceme my/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kým som nebola podmienečne vylúčená som chodila za garáže fajčiť. to boli časy :happy:
a odpisujem úlohy, občas sa snažím niečo naučiť, počúvam hudbu, čumím do blba, ležím na lavici,...
Cez obednú prestávku sme sa vždy vybrali do krčmy