Potreboval by som od vas rady ako mam znicit nudu???
Kazdy vikend sa nudim velmi, ale vonku nechodim preto lebo futbal sa neda hrat v zime a hokejbal tiez nie bo uz neni sneh . A kamosov mam pomerne malo, a preto sa vzdy nudim doma cely den je to s
Nie je nic jednoduchsie - rozsir zoznam svojich zalub! Je predsa taaak strasne vela cinnosti, ktore sa daju robit, tak vela veci, ktorym sa da venovat... Uz len vo sferach;
- sport (tisice moznosti) - zda sa, ze hras futbal a hokejbal, co tak nieco pridat? Aj beh je sport, posilovanie..,
- hudba (milion moznosti) - mozes zacat hrat na nejake hudobne nastroje, uz zdaleka to nie je tak nedostupne, ako kedysi,
- tvoriva cinnost (dva miliony moznosti) - to snad netreba rozpisovat...
ja ta nechcem nutit pit alebo neco podobne, tak ale nekam chod aj sam ! ja tak isto mam malo kamaratov a cez vikend moc von nejdu (iba na chvilu) tak idem sam do krcmy a tam sa vzdy najdu nejaky znamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
- sport (tisice moznosti) - zda sa, ze hras futbal a hokejbal, co tak nieco pridat? Aj beh je sport, posilovanie..,
- hudba (milion moznosti) - mozes zacat hrat na nejake hudobne nastroje, uz zdaleka to nie je tak nedostupne, ako kedysi,
- tvoriva cinnost (dva miliony moznosti) - to snad netreba rozpisovat...
knihy, hudba, filmy, objavovanie vecí, učiť sa variť napríklad, modelovanie, čokoľvek, dá sa venovať TOĽKÝM veciam.
a nielen vnútri, môžeš ísť sa prejsť (aj po meste sa to dá, si predstav). fotiť, objavovať, pozorovať ľudí...
» www.superhry.cz/games/868/...
chudatka kreckovia
môžem fakt len odporučiť