Ja tiez. Mali by sme sa zahrat stary dobry birc pribeh. Ja pridam prvu vetu a vy nadviazete dalsou oki?
Kde bolo tam bolo za siedmimi dolami horami riekami mestami zil raz jeden nolifer, ktoreho volny cas vyplnalo trollovanie na istej slovenskej bohom zabudnutej stranke na ktorej nic nefungovalo tak ako ma.
Troll mal veľké plány, ktoré mu vychádzali a preto sa veľa noliferov stalo obeťou jeho trollovania. A preto sa mu jeho hejteri začali usilovať tieto plány prekaziť. Stalkovali ho dňou i nocou a čakali kedy spraví osudovú (gramatickú) chybu.
Bol tu však jeden muž, muž ktorý proti trollom, mnohí veria, že práve on je ten, čo ma vyviesť Birdz z obdobia trollingu, veria v to, že on je onen zasľúbený princ!
... No zajko, ktorý má plné ústa (prsty) rečí, lenže skutek utek, túto právomoc odmietol a tak sa musel nájsť opäť niekto nový a preto jeden nemenovaný užívateľ Birdz-u založil anketu s názvom "Kto bude záchrancom / záchrankyňou Birdz-u"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kde bolo tam bolo za siedmimi dolami horami riekami mestami zil raz jeden nolifer, ktoreho volny cas vyplnalo trollovanie na istej slovenskej bohom zabudnutej stranke na ktorej nic nefungovalo tak ako ma.
@Lacius a ten povestný hrdina nebol nik iný než torpedo
Ktory zomrel a tak ho musel nahradit...