Na nudapláži som nebola a nemám šajnu, kde je. Ale tak aj na normálnych plážach chodia daktoré ženy hore bez a tak sa opalujú. napr. aj v Taliansku či Chorvátsku som to videla. Ale zas to by si sa nemal na čo pozerať
Nebola som priamo na nudapláži ale pokial viem z druhej strany Zlatých pieskov je. Raz sme si aj požičali vodný bicykel s kamarátom a on zrazu zahlásil že podme sa tam pozrieť a tak sme šlapali a šlapali a ked sme už boli docela blízko začal zhrozene kričať "holý chlap, holý chlap, fuj, otočme to, otočme to!!" no a tak s návštevy nudapláže nebolo nič
prave som chela napisat, ze na Zlatych pieskoch chodia ocumovat nenaháči naháčov..ze trapas sorry @andulili ...nudaplaz je super..odkedy som videla jednu tetu ako vystavovala na obdiv svoje kozy slnecnemu ziareniu, robim to aj ja...avšak na nudaplaži som este nebola..ale chystam sa
keď som bola pred pár rokmi na Kréte, nevinne som sa prechádzala po pláži s kamarátkou...ideme, ideme, zbierame vyplavené mušle a po čase sa mi začne zdať čosi čudné nevenujem tomu pozornosť a kráčam ďalej...keď sme došli asi do polovice pláže, zrazu mi došlo, čo sa mi na tých ľuďoch zdalo čudné vo chvíli, keď popred mňa prešla objemná pani v rokoch, a najmä v rúchu Evinom toľko k mojim traumatizujúcim skúsenostiam s nudaplážami
nie nebola v kosiciach nuda plaze nemame a ked idem niekam na dovolenku tak zvacsa s mamkou a to by bol dobry odkur kleby ze ahoj mami skocim si na nudaplaz ides aj ty?
neblaznite este aby som moje sexi visportovane telo niakemu nahacovi alebo nahacke ukazoval ee este totak...ale keby tam bolo zoskupenie birdzu tak by ste sa odvazili?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Na nuda plazi som nebol, na SR neviem ci daka je a v zahranici urcite.
Keby som siel,tak urcite nie na verejnu...
nie nebola som a ani sa nechystám, nemám potrebu prezentovať svoje obnažené telo pred cudzími ľudmi.
co takto spravit birdz stretko na nejakej nudaplazi? myslim, ze by sme sa zapisali do historie
a na nudapláž by som asi nešla .. Som od prírody hanblivý typ, a bolo by mi blbé civieť na spoluplážovníkov (čo by som žiaľ určite robila )
Ale ak by na nejakej boli iba mladí ľudia a nie nejaký negustiózni starí tak by som nemal problém tam byť nahý.
rusovce to istia.
a nemáš ani súkromnú pláž
a preto ja najlepšia súkromná
21.8-23.8.(RP)
21.8-23.8.(RP)