odkedy chodim na gympel (rok a pol) zasmiala som sa od srdca 2-krat. Je to tam hrozne primitivne a nudne a same problemy tipu: Boze, neviem, co si mam obiect v piatok.... Kaci, videla si ten top vo vyklade?.... Aha, ten chalan na schodoch sa pred 2 tyzdna
Ja tiez chodim na gympel a so spoluziakmi sa rehocem kazdu prestvku. Ten nas humor, taky nikde inde nenajdes
Ale preco sa chces smiat? Myslim ze po istej dobe by ta to prestalo tak naplnat...smiech je fajn, ale kamosi nie su len o vtipoch. Uznavam ze ani tema co si na seba v piatok vezmete nie je boh vie co (pre mna ako chlapca uz urcite nie , ale vtipy nejako dvakrat zmysluplne nie su tiez
ja mam v triede take kravy namyslene niektore ze to neni ani mozne skoro a to v prvej triede sa mi cekom pacili...teraz som druhak na strednej... par normalnych ludi tam je ale inak dost onicom
ja chodim na OA, ale smejeme sa denne aspon tri razy, my sa s kamoškou o to postarame, a ked počuvam take reči, čo si dam na seba, tak zmenime temu a zahovorime to, lebo je to fakt dosť nuda...
Ou boze dnesna mladez. Fakt uz sa ani nevie zabavat. Najlepsie by bolo keby vam tam dali pccka s internetom, to uz by ste sa asi zabvali. A mohli by ste napisat aj tomu chalnovi co sa na vas usmial s pred dvoch tyzdnou.
neviem my sa smeje stale.. preto nas nemusia v triede moc lebo oni sa chcu učit a my ich vyrušujeme.. minule sme našli asi 30 toaletakov tak sme mali gulovačku s toaletakmi hm zvalovat na ostatných že je tam nuda je dost zvlaštne.. ide o to či sa ty vieš zabavit,prečo by mal niekto teba..
Tak mi mame haluz furt, ci je hodina abo nie, sme najhorsia trieda w sprawani a aj w uceni a ked ideme wolade na wylet aj s inymi triedami tak sa na nas ujebawaju jak male deti, sa cudujem wedeniu ze z nas este neosediweli. Inak koli nam asi 3 krat za tento polrok (o predoslych rokoch ani nehoworim..) menili skolsky poriadok =D
tak ja vam neviem...my sa v skole smejeme kazdu chvilu...dnes napriklad na moju poznamku na anglictine, ze "posunme tu debatu uz trochu dalej", sa traja spoluziaci automaticky posunuli so stolickami o desat centimetrov dolava...to bol len taky priklad
keby sme sa stale nesmiali, uz sa asi zabavame na najblizsej psychiatrii...len sa cudujem, ze to tak nie je vsade...
nestazuj sa... ja chodim na obchodnu...ale predsa sa vzdy vsade najdu zabavni ludia(mozno len musis nahliadnut hlbsie a neodsudzovat ich hned)...a pritom.. ved aj podobne slecny su celkom zabavne...aspon ja sa na nich a ich reciach vzdy zasmejem...
u nas na gympli je cela trieda v pohode, narehoceme sa vždy a všade...stale to zaleži od kolektivu, keď je dobra partia, je sa na čom baviť stale naša triedna profka si mysli, že vobec nedržime spolu a nevem čo, ale to je jej problem, každa trieda ma svoje problemy a iste aj skupinkovanie, ale je to tak, no a čo? keď sa niekto nudi v škole, nech sa zabava inde ... a ešte ... keď si stale niekto hovori, že booose zase bude v škole nuda, tak jasneže bude ... trocha optimizmu niee
stastie ze som na gympel nesla sla som na uplne supacku skolu,no cely den sme sa tam len smiali a p.....ny robili az sme nakoniec boli wo wsetkom najhorsia trieda...ale aspon bola sranda
ja som sla aj na gympel aj sme boli najhorsia trieda aj sme najhorsie odmaturovali...teda ako kto...ale sranda bola peckovaaa.... vacsina mi bude dost chybat...a ni s jednym spoluziakom nejdem dalej do skoly.... a to mi je dost luto pretoze s vacsinou som bola aj na zakladke ale aj na strednej...s niektorymi aj v skolke proste..... budu mi chybat co uz? zivot ide dalej..niektori si uz ani teraz nespomenu...nie este potom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale preco sa chces smiat? Myslim ze po istej dobe by ta to prestalo tak naplnat...smiech je fajn, ale kamosi nie su len o vtipoch. Uznavam ze ani tema co si na seba v piatok vezmete nie je boh vie co (pre mna ako chlapca uz urcite nie , ale vtipy nejako dvakrat zmysluplne nie su tiez
Nemate vobec komunikaciu, len tu kvasite na nete.
Múdri vedia, hlúpi musia chodiť do školy aby sa niečo naučili.
Asi som hlupák z toho vyvodzujem...
keby sme sa stale nesmiali, uz sa asi zabavame na najblizsej psychiatrii...len sa cudujem, ze to tak nie je vsade...