Ahojte kedže ma neprijali na medicínu..uvažujem nad nultým ročníkom v Brne. Nenájde sa tu niekto, kto by mi vedel niečo o nom napísať..myslíte, že sa to oplatí..pripraví ma aspoň trochu na medinu..uznajú mi potom v prvaku nejaké skúšky ?
No takze ja som tam mala dvoch spolužiakov, jeden sa nedostal nikde a jeden len tak tak do Hradca ja som celkom proti takýmto tahacomnpenazi, pretože co sa naučíš tam sa naučíš v klude aj doma a mozes popri tom stíhať aj brigádu/prácu cez rok ak treba ja som sa tento rok dostala na 1lf do prahy(zuby aj všeobecne), po dvoch rokoch inej VS a dala som tomu mesiac, takze ak sa poctivo ucis tak sa to da úplne poho aj bez toho jedine možno nejake menšie doučovania z chemie a fyziky z príkladov ak treba, ale inak fakt radšej domáca výučba ako platiť za to, co mi teda hovorili oni dvaja tak nic moc..a tomu v HK neuznali žiadne predmety a neviem ci sa vobec nejake uznávajú..takze skor sa uč doma, zostav si nejaký systém ze dokedy musíš prejsť to a to, pred prijimackami daj tomu idete intenzívnejšie dva mesiace, a malo by to ist aj bez predrazeneho nultého
hlavne k prijmackam ti to nepomoze nijak, akurat ti to zaplati hlavu info uplne inymi vecami a tie predmety ti uznaju jedine, ak mas ozaj dobre znamky, co budes mat asi velmi tazko, ak ta nevzali. Takze podla mna je to len tahac penazi a casu v takom pripade a tak to bude asi u 95% ludi
V Brne je celoživotné, ktoré funguje ako normálne štúdium v podstate, človek je normálne prvák a potom môže prejsť na štandardné štúdium po prváku, akurát je to vcelku drahé Ale ked ma niekto na to tak prečo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty