@3@luki167 - hej, no, všetko sa musí dať.
a toto sa dá tiež.
robí sa to asi tak, že pôjdeš do nejakého obchodu s počítačmi, vypýtaš si nejakú nvidiu geforce, vysolíš za ňu tak od 3 do 16 tisíc, podľa typu, vezmeš si ju domov, otvoríš počítač, nájdeš tam slot na grafickú kartu, tú kúpenú tam strčíš, pozapájaš káble, zavrieš počítač, odpojíš monitor z konektora v ktorom ho máš zapojený teraz, a zapojíš ho do toho konektora na grafike, ktorý by ti mal vzadu trčať z compu, spustíš počítač, a POTOM nainštaluješ to čo si stiahol z internetu (hovorí sa tomu ovládače), a reštartuješ.
LOOOOOOOOL!!! ty kks väčšiu somarinu som ešte nepocul lama kup si graficku od nVidie to nieje softwer ale hardver...a co tak použiť google ked ani nevieš poriadne čo to nvidia???
no vela stastia v tom stahovani..a ked stahnes tak stiahni aj jednu mne...a ked zacnes stahovat tak mi rovno cely novy komp stiahni napriklad na platforme intel core i7
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ako nepochopil som ta
ty chces z tej obycajnej grafiky spravit Nvidia????
Vieš vôbec čo je nVidia? (začneme jednoduchou otázkou )
a toto sa dá tiež.
robí sa to asi tak, že pôjdeš do nejakého obchodu s počítačmi, vypýtaš si nejakú nvidiu geforce, vysolíš za ňu tak od 3 do 16 tisíc, podľa typu, vezmeš si ju domov, otvoríš počítač, nájdeš tam slot na grafickú kartu, tú kúpenú tam strčíš, pozapájaš káble, zavrieš počítač, odpojíš monitor z konektora v ktorom ho máš zapojený teraz, a zapojíš ho do toho konektora na grafike, ktorý by ti mal vzadu trčať z compu, spustíš počítač, a POTOM nainštaluješ to čo si stiahol z internetu (hovorí sa tomu ovládače), a reštartuješ.
Do toho pocitaca uz grafiku nekupi
Toto je nvidia a obávam sa že rovnako ako napríklad klávesnicu si ju z internetu nestiahneš...