no moj pribeh je thakytho este pred thym ked sme boli rozhadani thak sme boli vzdy spolu v bare::::niekedy si spominam co sme spolu zazili w bare ako chodil kumne sadat ako sme sli spolu domov
chyteni za pas, ako mi howoril ze ma ma rad a na druhy
lol no pochopil som tomu a presne ty mas to co volam syndrom jebnutej mladej baby...lubis chalana ktory sa k tebe spraval vulgarne az perverzne a ked sa na teba vyjebal milujes ho este viac
hmm...nechápem to....prečo hovoríš "je do mňa"??? čo je do teba????akože chápem čo tým myslíš ale prečo nepovieš že ťa ľúbi???prečo práve "je do mňa"???toto som hovorila keď som mala 12 a ty máš už 14 pre boha.....toto hovoria malé deti a ne puberťáci...
a co si cakala ze potom vsetkom ti skoci do naruce???????????????????????????????potom ako si ho od seba odhanala?????mozno zo zaciatku ti to toleroval ... ale uz nie ... dosli mu uz asi nervy .... si myslis ze takym sposobom ta bude lubit naveky?
a teraz ked je uz nastvany ho lubis ... neskoro moja neskoro ... mozes len duuufat ze sa s tebou este bude bavit ... a nabuduce ti vravim si rozmysli ako sa budes spravat a vyjasni si co k chalanom citis aby nebolo dalsie NESKORO!!!!
No moja zlatá, je kopec otázok, ktoré by som ti položila, ale momentálne sa mi natískajú asi len tieto:
1.Koľko rokov má ten nešťastník?
Lebo jeho správanie sa mi veľmi nezdá, aby ma nútil vyťahovať karty, ktoré sú medzi jeho nohami? Ja by som sa mu na to vykašlala.
2. Si presvedčená o jeho "citoch"?
Nemyslím, že chalan, ktorý ma núti povedať, že ho ľúbim, ktorý ma obchytkávala ( inak, to čo si napísala, to ako ťa oblapáva, to mi príde už dosť nechutné a prehnané ) ku mne necíti nič okrem fyzickej náklonnosti
3. Si si istá, že ho ľúbiš?
Neviem, či by som bola schopná ĽÚBIŤ človeka, ktorý by sa ku mne správal takto.
Ale keď ti to vyhovovalo a ty teraz ľutuješ, že už ťa nemá rád, tak je to len tvoja chyba. Lebo aj napriek tomu, že chalani radi "lovia" ( *to je aké bohové slovo ), tak po čase ich to prejde, keď vidia, že sa stretli s ľadovou kráľovnou.
pozri...nerob drahoty a chod za nim..alebo ho odstav a povedz mu to..budes vediet na com si a prestanes sa trapit..a mimochodom mas 14..preboha cely zivot pred sebou a takych ako je on bude ece milioooooon ak ne miliardy...a ak by ti povedal ze ta uz nechce tak sa nanho vykasli...neviem ale ani to ako si sa k nemu chovala neni moc prijemne a tu mas nasledky tvojho chovania...sry..ale mas co si chcela v podstate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nebude to tym, ze si precital niejaky tvoj prispevok na nete a uplne ho znechutilo pouzivanie toho jebnuteho "w"?
sorry, ak som to zle pochopila, ale tento "debilstajl" písania normálni ľudia čítať nevedia, na to by bolo treba nejaký translator
Mno zabudni,ser na neho a nabuduce pozor na slova...dolezite su skutky
a teraz ked je uz nastvany ho lubis ... neskoro moja neskoro ... mozes len duuufat ze sa s tebou este bude bavit ... a nabuduce ti vravim si rozmysli ako sa budes spravat a vyjasni si co k chalanom citis aby nebolo dalsie NESKORO!!!!
No moja zlatá, je kopec otázok, ktoré by som ti položila, ale momentálne sa mi natískajú asi len tieto:
1.Koľko rokov má ten nešťastník?
Lebo jeho správanie sa mi veľmi nezdá, aby ma nútil vyťahovať karty, ktoré sú medzi jeho nohami? Ja by som sa mu na to vykašlala.
2. Si presvedčená o jeho "citoch"?
Nemyslím, že chalan, ktorý ma núti povedať, že ho ľúbim, ktorý ma obchytkávala ( inak, to čo si napísala, to ako ťa oblapáva, to mi príde už dosť nechutné a prehnané ) ku mne necíti nič okrem fyzickej náklonnosti
3. Si si istá, že ho ľúbiš?
Neviem, či by som bola schopná ĽÚBIŤ človeka, ktorý by sa ku mne správal takto.
Ale keď ti to vyhovovalo a ty teraz ľutuješ, že už ťa nemá rád, tak je to len tvoja chyba. Lebo aj napriek tomu, že chalani radi "lovia" ( *to je aké bohové slovo ), tak po čase ich to prejde, keď vidia, že sa stretli s ľadovou kráľovnou.
A prosím, urvi si z klávesnice "w".