Pravidelne sa stretávam s dievčaťom s ktorým si udržiavame kamarátsky vzťah bavíme sa spolu vonku o hocičom píšeme si cez FB... lenže akonáhle som sa jej opýtal že ako vyzerám či som pekný tak som dostal vyhýbavú odpoveď (alebo tzv. diplomtickú) videla so
asi to bude tým že som iba teraz vstala ale každopádne sa dokážem vyjadriť iba k tej prvej časti že na tvoju otázku ako vyzeráš ti odpovedá vyhýbavo .. tak neviem ale podľa mňa to môže byť z dvoch dôvodov ...buď ťa nechce uraziť tým čo si naozaj myslí alebo sa jej pačíš ale bojí sa ti to povedať alebo nechce a čaká kedy spravíš prvý krok.. to je aspoň môj názor
@laurikaaa Lebo som jej hovoril že 17-19-stkam sa páčim že som pekný... som robil srandu s ňou a ona že,.. samochvála smrdí tak som sa jej opýtal čo hovorí potom na môj výzor ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale celkovo...buď ťa nechce uraziť svojim názorom, alebo ťa chce a nevie, ako ti to naznačiť
@mmajuskaa3 prave zato to neriešim a vyčkávam čo ako ďalej
a fakt mi pripadáš, ako by si mal 15 nanajvýš.
Fakt si to idem prečítať,kým ťa dodrbem ako psa
Dakto si tuším zaslúži za to guľku do hlavy
neviem si predstaviť, ako to prosím ťa prebieha..?
"Inak, aj ty si myslíš že som pekný?"
A čo čakáš že ti odpovie, ak nie vyhýbavú odpoveď?