Píšem si na nete s babou a po obvyklom: ahoj, ako sa voláš, na akú školu chodíš nám proste dojde reč a neviem o čom sa mám s nimi baviť a tak isto to je aj v reále keď som s babou osobne
nemám na mysli dievčatá ktoré poznám ale tie s ktorými sa
no ako u mna zebare hned hudba teda ak amte o com o hudbe
ono nejde hned so vsetkymi kecat...vsak sme kazda ina preboha ja si tiez s vela ludmi nemam co povedat...s nikeotrymi by som rpekecala cely zivot a s niektorymi mozno dve slova ak nie len jedno
Nooo, ak ti nejde kecat so ziadnou babou tak problem bude asi v tebe Ak si na tom tak ze s niektorymi si pokecas uplne v pohode a s niektorymi si nemas co povedat, lebo ti rychlo dojdu slova tak je to podlamna uplne normalne Ja si s niektorymi ludmi tiez nemam co povedat A okrem toho, s ludmi ktori sa nechcu rozpravat (alebo na vsetko odpisuju len: "nj,hh, , " a nic viac) sa rozpravat neda Cize je dost mozne ze chyba neni v tebe Aaaa skus aj rozvyjat to o com s babami kecas, nie len sa v kuse pytat otazky a otazky, potom si baba pripada jak na policajnom vysluchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na aku haluz napriklad?
mozno niesom vtipny
ono nejde hned so vsetkymi kecat...vsak sme kazda ina preboha ja si tiez s vela ludmi nemam co povedat...s nikeotrymi by som rpekecala cely zivot a s niektorymi mozno dve slova ak nie len jedno