Neviem ako vy,ale mne sa pravidelne sniva o tom ako idem na prechadzku von.Ale namiesto toho sa ocitnem v nasej skolskej teocvicni.Tam tancuje nasa telocvikarka s nasim profesorom biologie...
V poslednej dobe sa mi az prilis casto sniva o jednom cloveku az sa toho zacinam desit. Nepotrebujem sa zase zamilovat a trapit sa pre niekoho u koho aj tak nemam sancu : /
hm. mne sa sníva, ako som v nejakej akcii. väčšinou v takom lese, ktorý sa rozširuje, ale stále je to on. alebo mesto. vždy niekoho hľadám a zachraňujem
Boj zblízka v Tirolsku/otvorenom vesmíre/púšti, na pokračovanie. Ku koncu sa presúvam do školskej jedálne/šatne/vestibulu, kde zo seba neuveriteľným spôsobom robím idiota.
Ak to teda zrovna nie je výrazne mládeži neprístupné.
včera sa mi snivalo že po mne lezu dážďovky a nemôžem sa ich zbaviť (ja viem je to trochu divne, ale aspoň som originalna, lebo vo filmoch ľudi napadaju napr: mravce, včely, osy,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak sa mi rozplestuju pod nohami a potom z nich skolska kucharka robi polievku.
Niektori studenti ju zjedia a vyvracaju este na stol, niektori ju odnesu.
Z toho samozrejme robi polievku aj dalsi den.
Potom sa mi sniva ze Bozka krici na skolnika Vlada: "Vladoooooo!"
Lebo mi to brat rozpraval jak na neho krici.
A raz na uja Milana (byvaly skolnik) ze:
Bozka (vratnicka): "Co si na mna zlyyyyyy?"
Ujo Milan: "Ale ked tam one.. s tym kokotom.. kurva"
A potom sa mi sniva jak slapem po kvetinkach.
A su v nich osy.
Ak to teda zrovna nie je výrazne mládeži neprístupné.
2. niekoľkokrát som sa vo sne bozkávala so spolužiakom zo základnej (nič príjemné).
3. padám. neustále padám a keď dopadnem strhnem sa a otvorím oči.
4. neviem čo sa mi sníva, ale práve vtedy rozprávam zo sna.
5. snívajú sa mi prírodné katastrofy.
6. a ešte sa mi aj sníva, že sa mi sníva.