Zdravim, mam taky problem. S priatelkou sme spolu nieco cez 2 mesiace a zacalo sa nam stavat take, ze nam pri rozpravani sa nastane to trapne ticho. Jednoducho nam dochadzaju temy na rozhovory. Co sa tyka ostatnych veci tak tam problem nie je, lubime sa,
je to divne že hned už po 2 mesiacoch, neni akokeby o čom...vtedy skor než pride ta chvila ticha skus niečo vymyslieť - nejaky trip, niečo robte spolu, pričom sa nerozprava najlepšie....
Tem je vela: hybridizacia in situ, populacna genetika, globalna zmena klimy, nedostatok pitnej vody a hladomor v africkych krajinach.... V tomto ti poradi @semhamforas
@mravty ked si enmate co povedat po 2 mesiacoch, myslis, ze si budete mat co povedat po rokoch? (skus porozmyslat.....inak mna celkom bavia reci typu...lubime sa, v sexe si rozumieme...po 2 mesiacoch.. .....sorry...)
@silanova je to metoda, pomocou ktorej Mary Lou Pardueova s jej kolegom Josephom Gallom spajali na mikroskopickych sklickach radioaktivne jednovlaknove molekuly DNA s komplementarnymi vlaknami DNA v chromozomoch. Je to vsak stara metoda, dnes sa vyuziva tzv FISH, cize fluorescencna in situ hybridizacia, ktora dokaze pomocou fluorescencneho farbiva detekovat polohu hybridizacnej sondy na chromozome.
keď sa to medzi vami začalo tak,že to bolo hlavne o sexe,tak sa nečuduj,ja som s bývalým nemala problém sa rozprávať aj 10 hodín v kuse takže asi máte vážny problém
Dnes sa ide na všetko strašne rýchlo,spoznáme sa už sa lúbime a už spolu spíme. Keby s niekým chodíš dlhší čas,postupne ho spoznávaš a sex by bol takým vyvrcholením vášho vzťahu tak by si taký problém nemal.
Tak, záleží, či ste ten vzťah, ktorému ticho nevadí. Poznám také páry. Ja som zasa rád, ak sa stále o niečom rozpráva.
Ak Ti to vadí, tak niečo nieje v poriadku. Buď spolu robte spoločné veci a potom sa rozprávajte o tom, alebo pomaly sa začni zmierovať s tým, že tento vzťah nebude nadlho.
Vieš, jedného dňa už ten sex nebude taký ohromný a budeš chcieť aj niekoho s kým sa môžeš dobre porozprávať...
dva mesiace a už si nemáte čo povedať? ej...tak, vždy ked stoji téma, tak sa jej pýtaj nejaké veci o ktorých vieš, že má k tomu niečo povedať..jej hobby...čo dnes robila...čo mala na obed ..čo ja viem...
Inak keď sme pri tom, raz ma z posunkovej reči chytila depka...
Sedel som tak vo vlaku a okolo mňa sa rozprávali traja hluchý, ja som sa skoro rozplakal keď som si uvedomil že oni rozprávať nevedia a vyprávajú sa celú cestu a ja ktorý rozprávať viem sa dokážem s človekom baviť max. 3 minúty kým ho pošlem do piče (ach)
pokiaľ spolu trávite naozaj veľa času, je prirodzené, že nastane chvíľa ticha.
ak to pociťuješ ako trápne a stiesňujúce, možno by ste sa mali vídať menej, venovať sa viac vlastným záležitostiam a zažívať veci osve a potom sa zaručene budete mať o čom zhovárať, keď sa stretnete (každý budete mať veľa nového)
no a inokedy sa zas môžete venovať aktivitám spolu (napríklad varenie, šport) a rozprávať sa o veciach, čo sa bezprostredne práve v tom momente dejú.
ved ale ak sa doplnate, lubite, mali by ste mat spolocnu rec nie?? ci v com sa ako doplnate??? a myslim, ze po 2 mesiacoch o sebe vsetko neviete, tak sa jej sem tam zacni pytat otazky ohladom jej minulosti, oblubenych cinnosti, alebo proste kraviny, ktorymi prekvapis ju (mozno i seba) a das jej najavo ze sa o nu zaujimas..
@vladqog pokiaľ by ovšem nestaval na predpoklade, že aká pekná, taká sprostá a nebol by očividne vyhúkaný, že mu 70% rozumiem a zvyšok si nechám vysvetliť a pochopím do max. dvoch zopakovaní, že
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
.@12 mňa by náhodou nadchýnalo, keby mi toto niekto rozprával ^^
@l1me inak temu pocasie vela ludi podcenuje... Ja si vsak myslim, ze o pocasi sa da kvalitne konverzovat...
Ak Ti to vadí, tak niečo nieje v poriadku. Buď spolu robte spoločné veci a potom sa rozprávajte o tom, alebo pomaly sa začni zmierovať s tým, že tento vzťah nebude nadlho.
Vieš, jedného dňa už ten sex nebude taký ohromný a budeš chcieť aj niekoho s kým sa môžeš dobre porozprávať...
Sedel som tak vo vlaku a okolo mňa sa rozprávali traja hluchý, ja som sa skoro rozplakal keď som si uvedomil že oni rozprávať nevedia a vyprávajú sa celú cestu a ja ktorý rozprávať viem sa dokážem s človekom baviť max. 3 minúty kým ho pošlem do piče (ach)
ak to pociťuješ ako trápne a stiesňujúce, možno by ste sa mali vídať menej, venovať sa viac vlastným záležitostiam a zažívať veci osve a potom sa zaručene budete mať o čom zhovárať, keď sa stretnete (každý budete mať veľa nového)
no a inokedy sa zas môžete venovať aktivitám spolu (napríklad varenie, šport) a rozprávať sa o veciach, čo sa bezprostredne práve v tom momente dejú.
@mravty čo je zlé na tichu? ako môže byť ticho s niekym koho (asi) ľúbiš trápne? tomu asi nikdy nepochopím
1. rozchod (čo asi nechcete a bolo by to predčasné)
2. zmeniť prístup k tichu, aby prestalo byť nepríjemné a začalo byť príjemné
3. začnite/zvyknite si rozprávať čokoľvek vám behá hlavou
4. choďte spolu niečo zažiť
ideálna je kombinácia posledných troch.