Že mi jednu ruku dokúsali potkany...druhú fretky a zostali mi asi štyri prsty. Potom sa mi nejakým spôsobom podarilo zošívačkou zospinkovať ruku a tú spinku som musela vyťahovať...a keď som sa zobudila tak ma neskutočne bolela tá ruka...
posledne co si pamatam co sa mi snivalo bola strasna hovadina a bolo tam posplietanych vela ludi a vela udalosti co sa behom posledneho tyzdna abo poslednych 3 dni odohralo...takze tak...ale bol to fakt sialeny sen
Posledný môj sen bol veeľmi krásny a romantický .O jednom chalanovi, ktorý mal krásny hlas a začali sme spolu chodiť .Pre niekoho veľmi sladké, no pre mňa to bol krásny sen
bola som niekde neviem presne kde,zrazu v trafike kde predávali časáky a jednému som buchála hlavu o zem a tiekla mu krv a to už ale neviem aký dovod malo proste som ho zabila vela sa tam strielalo a zabíjalo no proste blbosti..
v poslednej dobe samé reálne veci,dokonca s niekym z birdzu koho ale vobec nepoznám a videla som ho akurát tak na fotke
kriste mne sa sníval taký psycho sen...normálne že som sa v noci zobudila celá spotená....ale potom ked som zaspala tak sa mi snívalo s takým pekným chalanom takže pohoda
Chodila som po DM-ku, strašne na mňa zazeral ten ulízaný SBS-kár, ako keby som sa chystala ukradnúť to drahocenné strúhadlo na ceruzky..Asi dve hodiny som si vyberala chujoviny v drogérke, potom sa to nejako zvrtlo na školu...Potom sa to znova zvrtlo a o tom až po dvadsiatej druhej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
posledne co si pamatam co sa mi snivalo bola strasna hovadina a bolo tam posplietanych vela ludi a vela udalosti co sa behom posledneho tyzdna abo poslednych 3 dni odohralo...takze tak...ale bol to fakt sialeny sen
Škoda že iba sen
v poslednej dobe samé reálne veci,dokonca s niekym z birdzu koho ale vobec nepoznám a videla som ho akurát tak na fotke
ále napríklad pred pár dňami sa mi snívalo že som tehotna ..... (al s kým to netuším )