Keď som chodil na strednú alebo základnú, tak som vstával 7:00 s Rádiožurnálom Slovenského rozhlasu - to bola taká zvučka, ktorá ma hneď zobudila, že som hneď zdrhol z postele
ale býval som kúsok od školy. Na základku som to mal peši tak 15 minút, a na Gymnázium - to bolo ešte bližšie - som to tak mal tak 10 minút aj s obúvaním a vyzúvaním v škole a kúpením Pravdy
ked som mavala nulte vzdy som si nastavila budik na pol siestu ktory som potom este ale dvakrat odlozila cize som vstala nieco pred siestou. potom som sa troska skulturnila. o tristvrte na sedem som zbehla do jedalne prebrat aj moj hladny zaludok.(totizto internat) na koniec som zdrhala do skoly. poväcsine som stihla dobehnut este pred zvonenim. a na nultej som si veselo dospavala co som zameskala tym skorym vstavanim
cesta do školy mi trvá (šprintom, čiže nejbežnejším spôsobom "dopravy" do "vzdelávacej" inštitúcii) asi 5 minút, škola sa mi začína 7:50 a ráno vstávam o šiestej, vie mi to niekto vysvetliť?
lebo ja to nechápem, prečo tak skoro vstávam. jednoducho mi vpadne vhod popozerať si telku, pozrieť na net. v pokoji sa naraňajkovať, poležať si a nakoniec aj tak stále meškám.
ja vstaavam tak o 7.30, z domu odchadzam 7.53 a 7.57 som v skole....a potom tri minuty na to, aby som zistila v ktorej miestnosti mam hodinu a dosla tam...
Vstavam o 5.20,vlak mam 6.40,cestujem takmer hodinu,rychlo utekam na rannu cigu a sup sup do skolicky...potom domov cestujem nieco cez hodinu,lebo idem busom..unavne
tak okolo 6:05-6:10, lebo 6:45 idem na zastavku uz..no a ked si chcem este rano umyt vlasy tak o tej 5:30..ale vacsinou si umyvam vecer spolu so sprchovanim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
na výške ako kedy...
na stanici kávička do 7:30.. a 7:45 školička moja cirkevná trafeňučká .
lebo ja to nechápem, prečo tak skoro vstávam. jednoducho mi vpadne vhod popozerať si telku, pozrieť na net. v pokoji sa naraňajkovať, poležať si a nakoniec aj tak stále meškám.
ja vstávam cca 6:15-6:30 ako sa mi chce
dvacaťdvójka mi ide 7:28 a cca 7:38 som už na Bolečkovej
a na strednej teraz uz tri roky 6 00 alebo 6 20 ako sa mi chce ale byt tam musim 7 45
Ale tento rok budem mať prax každý druhý týždeň a cez nepraxový týždeň mám zasa dve nulté
Takže väčšinou okolo šiestej.