O ktorej slovenskej VŠ ešte nebola na birdzi založená diskusia?
Takto, za posledný polrok sa tu každý deň objaví minimálne jedno forum o nejakej výške. Na Slovensku je 33 univerzít, vysokých a vyššých odborných škôl, verejných, súkromných a štátnych.
Len tak by ma zaujímalo, ktoré z nich tu ešte naši bud
podľa mňa ste zabudli na Trnavskú univerzitu nechcela som zakladať diskusiu ale celkom by ma zaujímalo čo si tej škole myslíte hladám dáku školu ako nejakú poistku že keď ma nikde inde nevezmú tak skončím tam
a @1 tá akadémia ozbrojených síl tu už tiež bola veľakrát a myslím si, že aj dubnický inštitút, neviem či priamo téma, ale určite sa rozoberal v nejakej téme.
Najlepšia VŠ je vysoká škola pastierska. Sú tam len tri predmety. ,,Ako pásť hore kopcom,ako pásť dole kopcom a ruština. Absolventi sa najlepšie uplatnia v politike.Tam ich je neúrekom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.birdz.sk/vyhladavac/inde...
a @1 tá akadémia ozbrojených síl tu už tiež bola veľakrát a myslím si, že aj dubnický inštitút, neviem či priamo téma, ale určite sa rozoberal v nejakej téme.
podľa mňa sa rozoberali už všetky
» www.birdz.sk/vyhladavac/inde...
je tu toho dosť
» www.birdz.sk/forum/stu-brati...
» www.birdz.sk/forum/prijimack...
» www.birdz.sk/forum/stu-fchpt...
» www.birdz.sk/forum/fchpt-stu...
» www.birdz.sk/forum/stu-fchpt...
» www.birdz.sk/forum/fchpt/615...
» www.birdz.sk/forum/stu-mtf-s...
» www.birdz.sk/forum/stavebna-...
» www.birdz.sk/forum/stuba-svf...