dnes, ked som si myslela ze snad pride den (po 14) kedy sa konecne neporezem tak mi to v kuchyni aj vyslo no a ked som bola vo vlaku tak som si vyberala mikinu z tasky a mala som tam hodenu ziletku bez obalu .. cize nevyslo
zajtra stavam na budik aby som stihol odcvicit doobeda a poobede mal volno a stihol sa pripravit na chlastaci vecer. Dnes som nerobil dokopy nic ayayayyaa
Mal som potycku s jednym starym kretenom... a ked som siel v noci na bicykli cez les, narazilo do mna nejake zviera, az ma zhodilo na zem.... a na dovazok, ked som vyliezol z lesa, natrafil som na policajtov (bez svetiel), ale podarilo sa mi ujst im...
Veľmi dlho som sa jebala s drhnutím kuchyne, videla som asi 279 videí na YouTube, spomenula som si, že všetko je hrozné a nikdy zo mňa nič nebude, a teraz sa budem ľutovať, kým nezaspím + zisťujem, že tag depression na weheartit už vôbec nie je taký podnetný, ako býval
mala som uplne bezny den varila som upratovala si skrinu citala knihu bola som vonku hladala podnajom (za posledny mesiac moja bezna cinnost
..fakt neviem ci som narocna alebo... slight_smile: a teraz sa nudim tak odpisujem na toto forum
Cez prazdniny este planujem chodit na vylety a tiez pozret kamosky ktore su rozlietane po SR a este ss chcem chodit kupat ak bude cas a dobre pocasie
A co planujem do konca prazdnin? Trcat v robote (vlastne robotach) v ktorej sa mi nelubi, aby som mala prachy... Ktorych aj tak nebudem mat tolko kolko potrebujem...
Normalne rozmyslam ci si kupit celkom drahu mikinu aby som si spravila radost... Ale to zas budem mat len menej penazi...
Pojdem este chlastat aby som sa citila lepsie
Nakupovat....
A v konecnom dosledku sa valat v posteli a pozrem serialy
Poviem papa niektorym ludom na ktorych mi mega zalezi, co bude dost naprd, ale tak no... Co narobim?
Okej stacilo by uz som sa pekne postazovala
Mozno ak mi prepne dam svoj zivot trosku dokopy
ale tak do konca leta by si hadam aspon zdravie dam dokopy aj ked... Ked sa to doktorom doteraz nepodarilo....
Pred pár dňami som prišla na Slovenuško a venujem sa po troške súrodencom, nákupom a mužovi.
Tieto prázdniny chcem ísť už len na festival a vrátiť sa späť domov.
čo som zažila?
rozišla som sa s naj chalanom na svete.
ochorela som v práci...ale tak moc, že som myslela, že odpadnem..no oni ma tam aj tak držali..
dala som výpoveď..
no aj tak tam budem ešte musieť ísť...a každému je jedno, že som nedoliečená..
hrdlo mi umiera..zahnisané..fuj a au!
celý vesmír ide proti mne.
toto leto plánujem už len Solid...a ak ani to nevydá..tak už fakt sa zakillujem..
nejako sa mi nedarí..nejako ma šťastie opúšťa..
ešteže mám birdz a môžem sa tu vyplačkať...
A k téme : Dneska som strávila asi pol dňa na bicykli, no aj tak som nezašla až kam som chcela, lebo nam počasie (ne)prialo. Teraz si už len oddychujem a balím sa na jeden festival.
Zatiaľ som spokojná a jediné čo mám ešte toto leto isté je operácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a že som nestihol ani nič z toho čo som chcel
Ale nevzdávam to !
..fakt neviem ci som narocna alebo... slight_smile: a teraz sa nudim tak odpisujem na toto forum
Cez prazdniny este planujem chodit na vylety a tiez pozret kamosky ktore su rozlietane po SR a este ss chcem chodit kupat ak bude cas a dobre pocasie
A co planujem do konca prazdnin? Trcat v robote (vlastne robotach) v ktorej sa mi nelubi, aby som mala prachy... Ktorych aj tak nebudem mat tolko kolko potrebujem...
Normalne rozmyslam ci si kupit celkom drahu mikinu aby som si spravila radost... Ale to zas budem mat len menej penazi...
Pojdem este chlastat aby som sa citila lepsie
Nakupovat....
A v konecnom dosledku sa valat v posteli a pozrem serialy
Poviem papa niektorym ludom na ktorych mi mega zalezi, co bude dost naprd, ale tak no... Co narobim?
Okej stacilo by uz som sa pekne postazovala
Mozno ak mi prepne dam svoj zivot trosku dokopy
ale tak do konca leta by si hadam aspon zdravie dam dokopy aj ked... Ked sa to doktorom doteraz nepodarilo....
Tieto prázdniny chcem ísť už len na festival a vrátiť sa späť domov.
rozišla som sa s naj chalanom na svete.
ochorela som v práci...ale tak moc, že som myslela, že odpadnem..no oni ma tam aj tak držali..
dala som výpoveď..
no aj tak tam budem ešte musieť ísť...a každému je jedno, že som nedoliečená..
hrdlo mi umiera..zahnisané..fuj a au!
celý vesmír ide proti mne.
toto leto plánujem už len Solid...a ak ani to nevydá..tak už fakt sa zakillujem..
nejako sa mi nedarí..nejako ma šťastie opúšťa..
ešteže mám birdz a môžem sa tu vyplačkať...
Keďže sa na žiadnu dovolenku nechystám, budem rada ak sa mi podarí ísť niekde aspoň na víkend (celý)
a čoko nemôžem..som sa vzdala takých vecí, lebo som taká trochu..objemnejšia
žiadne potešenie nemám
Zatiaľ som spokojná a jediné čo mám ešte toto leto isté je operácia.
nie si objemnejšia ! dneska si kľudne daj
(ak sa mi bude dať prehĺtať, bo dnes som zatiaľ zjedla len jeden rožok a plakala som pri tom od bolesti )