18 haa bude z teba krava stará Ja mám sem tam pocity úzksoti že mi ide na 16 ze ake som už jelito ale zasa budes moct normalne chlastat....to je setko nezavidim
Vodicak, sportka, alkac su vyhody, po skonceni skoly ak budes hladat robotu, tak budu rodicia od teba pytat cash za ,,ubytovanie" ...ale to je uz dalej ako 18tka
alkohol nepije, cigarety nefajcim ale aj tak chcem mat 18 ... proste clovek sa uz potom radi do takej tej vyssej spolocnosti a nieje decko aj ked to ani nieje tak od veku ale od uvedomelosti... byt dospely je fajn ale prichadzaju s tim povinnosti... a vodicak to jasne teraz zacinam robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
*17 je nay. a vyhody neviem kazdy ved ma svoje vyhody.
Nevyhody si blizsie do hrobu
nevýhody: "správaj sa ako dospelý"
cojaviem, nechel by som mat 18 to je take.. neviem
vyhoda: asi vsetko bez obmedzeni sak uz si dospela, ale fakt k tomu vsetkemu sa dostanes aj bez 18
nevyhoda - rozum ti aj tak nepride
a ten pocit,ked si kupujes chlast a strcis obciansky pod nos...haha! a nechcela mi verit,chcela som jej ukazat aj vodicak,bo som krpata...