uz ti niekto povedal, ze si cudny? ako si tak obcas vsimnem tvoju diskusiu, pripadas mi ako clovek, ktory je uzavrety vo vlastnom svete a chce ludi vodit za nos, dokazat si nad nimi akusi vnutornu,myslienkovu prevahu. ci uz z recesie alebo z akejsi rebelie voci spolocnosti.mozno ti to poskytuje aj nejake vnutorne zadostucinenie, alebo si si v tom nasiel zabavu. no tak ci onak, posobis ako labilny jedinec, ktoreho tu chape asi malokto. aj tak si myslim, ze vsetko, co som napisala je dost mimo, lebo ja patrim k tym, ktorym je fungovanie tvojej mysle zahalene
a uvaz aj to, ze takto je tazke odpovedat na cudne otazky v cudnych diskusiach este cudnejsiemu autorovi
mňa by zaujímalo, kto z Vás ho pozná osobne... možno je absolútne iný ako tu o ňom všetci rozprávate a že je labilný? to nepopieram, ale nemusí... čo ak je taký inteligentný, že si to ani nevieme predstaviť a robí to z určitého dovou? to, že nevieme nejaký dovod, neznamená, že neexistuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@radiophonic No schválne, akú hru máš na mysli? Niečo na štýl série SAW? :p
Úprimne povedané, mňa dosť zaujíma Radiophonicov skutočný vek...
@radiophonic prezradíš?
a uvaz aj to, ze takto je tazke odpovedat na cudne otazky v cudnych diskusiach este cudnejsiemu autorovi
ale inak posobí ako labilný no