@h8u Chcela by som raz previesť tým svetom nanukov, čo spomína @3 , ale mimo iného asi prechádzame od ružového operátora do O2 - dostaneme za to aj čokoládu, alebo len telefonické výhody?
A čo Ty robíš v O2, že si mala školenie, som sa chcela spýtať ?
@pubertslatinocelny tam už nepracujem pár mesiacov, ale máš pravdu, ešte by som vedela ku každému nanuku minimálne priradiť cenu
@flussica momentálne na predajni prebieha akcia 100 eurového bonusu ktorý získaš pri prenose čísla, znamená to, že po dobu 20 mesiacov sa ti z každého vyúčtovania odráta 5€, podmienka ale je, aby si ten daný mesiac mala faktúru vyššiu ako 13 €.. samozrejme paušál je bez viazanosti, t.j. ak si ho po 3 mesiacoch zrušíš, nebudú ti posielať 5 € ani nič podobné
škoda je, že si nemala to šťastie a neozvali sa ti z bonusového centra, tam sa dá získať ešte aj 50€ bonus ktorý je pre menej náročného klienta výhodnejší, resp, pri novej karte 150 voľných minút na 3 mesiace úplne zdarma.. ale čakaj, ak máš pevnú linku, možno sa ešte ozvú
a nanuky sú od firmy koral, a volajú sa Lulek, Solo, Apacz a Rožek
aha a robila som v call centre konkrétne pre o2
@rischo máš kredit či paušál? ak kredit, daj si facku a potom ešte jednu a hneď choď k o2
ak paušál, aby som ti to vypočítala musím vedieť, koľko minút cca mesačne REÁLNE prevoláš, kolko pošleš sms a kolko priemerne platíš.. reálne znamená koľko naozaj, nie koľko máš predplatených v paušále
@rischo si zober že teraz máš kredit a ak voláš do inej siete, platíš 47 centov za minútu., s o2 fér máš jednotnú cenu do všetkých sietí a to 13 centov/min, to máš viac ako trikrát toľko, celkom slušné nie? plus samozrejme sekundová tarifikácia.. tá vo väčšine tmobile kreditných tarifov nie je a keď si 10 krát prezvoníš že si pred bránou a niekto ťa zdvihne, zaplatíš s minútovou tarifikáciou 4,7 €, s polminútovou teda polovicu.. a o2 fér by si za to zaplatil ak sa nemýlim približne dva centy.. smska s o2 do všetkych sieti 6 centov, teraz platí 12-14 centov, neviem už presne.. takže namiesto 50 smsiek možeš poslať 100..
nemusíš riešiť, či máš kredit, lebo všetkéo platíš až na konci mesiaca, ale platíš len to, čo naozaj prevoláš.. ak neprevoláš nič, príde ti faktúra na nula eur.. za prenos čísla je poplatok 1 cent, to je úplne všetko, k tomu teraz do konca januára dostaneš 100 € bonus o ktorom som hovorila vyššie.. t.j. prevoláš 14 eur, zaplatíš len 9 a to skoro dva roky.. celé to je bez viazanosti, t.j. kedykoľvek môžeš zdarma prejsť naspať na tmobile, stačí zavolať na o2 linku.. takže vlastne okrem kopy peňazí ktoré ušetríš sa ti nič nezmení, lebo aj číslo ti ostáva to isté a.. tak no
Ja som si dal o2 od vtedy, jak na vianoce rozdávali sim-karty. Si len na nete vyplnil nejaké svoje údaje a poslali ti ju : ) A som spokojný. A asi je to o2 fér
@h8u Tebe by O2 malo zaplatiť za túto agitáciu aj mimo Tvoju povinnú pracovnú dobu nadštandardné služby/bonusy, počúvaj . Tak díky a tie nanuky... Len mi je ľúto, že som s Tebou nehovorila cez call centrum, hoci by som sa to asi nedozvedela, pretože hovory call centier bývajú monitorované a Ty by si sa musela správať profesionálne a nedať na sebe znať ništ .
Prajem dobrú noc a vďaka za menšie objasnenie problematiky a info.
@h8u tak ani nie že hrôza, lebo volal ten druhý ale keď sme v tej 59 minúte začali preberať niečo zaujímavé, načo sme už potom vrámci tej chvíľkovej odmlky nenaviazali a že ten druhý sa uvedomil, že už spolu voláme hodinu a potom mi to vypol tak či onak, to naštve v telefóne to asi nebude....predtým som tam mala orange a bolo to v pohode...jedine že by s tým mal niečo ten druhý :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aj porovnať s konkurenciou môžem, alebo ti vypočítať úsporu, ak by si od iného operátora prešla na o2 fér
Mozno, ze mas o2 jednotka (uplne prvy program) a v tom pripade sa na teba nemusia vztahovat vsetky akcie o2 fer.
A čo Ty robíš v O2, že si mala školenie, som sa chcela spýtať ?
@pubertslatinocelny tam už nepracujem pár mesiacov, ale máš pravdu, ešte by som vedela ku každému nanuku minimálne priradiť cenu
@flussica momentálne na predajni prebieha akcia 100 eurového bonusu ktorý získaš pri prenose čísla, znamená to, že po dobu 20 mesiacov sa ti z každého vyúčtovania odráta 5€, podmienka ale je, aby si ten daný mesiac mala faktúru vyššiu ako 13 €.. samozrejme paušál je bez viazanosti, t.j. ak si ho po 3 mesiacoch zrušíš, nebudú ti posielať 5 € ani nič podobné
škoda je, že si nemala to šťastie a neozvali sa ti z bonusového centra, tam sa dá získať ešte aj 50€ bonus ktorý je pre menej náročného klienta výhodnejší, resp, pri novej karte 150 voľných minút na 3 mesiace úplne zdarma.. ale čakaj, ak máš pevnú linku, možno sa ešte ozvú
a nanuky sú od firmy koral, a volajú sa Lulek, Solo, Apacz a Rožek
aha a robila som v call centre konkrétne pre o2
@rischo máš kredit či paušál? ak kredit, daj si facku a potom ešte jednu a hneď choď k o2
ak paušál, aby som ti to vypočítala musím vedieť, koľko minút cca mesačne REÁLNE prevoláš, kolko pošleš sms a kolko priemerne platíš.. reálne znamená koľko naozaj, nie koľko máš predplatených v paušále
ja chcem len vedieť či môžem volať po 3 minúte som o2 jednotka
nemusíš riešiť, či máš kredit, lebo všetkéo platíš až na konci mesiaca, ale platíš len to, čo naozaj prevoláš.. ak neprevoláš nič, príde ti faktúra na nula eur.. za prenos čísla je poplatok 1 cent, to je úplne všetko, k tomu teraz do konca januára dostaneš 100 € bonus o ktorom som hovorila vyššie.. t.j. prevoláš 14 eur, zaplatíš len 9 a to skoro dva roky.. celé to je bez viazanosti, t.j. kedykoľvek môžeš zdarma prejsť naspať na tmobile, stačí zavolať na o2 linku.. takže vlastne okrem kopy peňazí ktoré ušetríš sa ti nič nezmení, lebo aj číslo ti ostáva to isté a.. tak no
Prajem dobrú noc a vďaka za menšie objasnenie problematiky a info.
@lintu môj bože koľká hrôza zaplatiť 39 centov za hodinový hovor ale o tomto nič neviem že by to vyplo, nemáš to v telefóne? pozriem na to