mala som dost vazny problem.mam 13,a stratila som kamaratky,chalana...je tento moj problem primytyvny len preto ze mam 13???lebo niaky ......mi napisal ze na taketo blbosti on nebude odpovedat lebo som este detsko a preto je moj problem blbost.myslite si
tvoj problem je zanedbatelna zalezitost len si to koli svojmu veku 13 este neuvedomujes a beries to prilis vazne starsi clovek uz chape ze na debilov sa treba vysrat
Kazdy povazuje svoje problemy za tie najvacsie. Ked si patrocne babo v skolke nedokaze zaviazat snurky na topanke, je to prenho vrchol hanby a asi porovnatelny problem s tym, ked sa tinedzer rozide a ked dospelakovi niekto zormie...A ako tak clovek rastie a starne, uvedomuje si, ze tie doterajsie problemy uz teraz prenho nie su take zle, ale neuvedomuje si, ze ked bol mladsi, boli prenho najhorsie.
Btw, cicinka, ja ked sa teraz pozriem na tvoj problem, vidim, ze v podstate to aj tak naozaj nic neznamena, aj ked momentalne ta to trapi Ale aku "zivotnu lasku" a "priatelov na zivot a na smrt" si len mohla najst v trinastich??
noooo ludia baba ma pravdu... ake veci vas trapili ked ste mali trinast? urcite vas uz trapili aj problemy s opacnym pohlavym... no to s tym chalanom sa da este zniest a aj nazvat primitivnym... ale to s tymi kamoskami rozhodne primitivne nie je! tiez som nieco podobne zazila ked som mala 14... navzdy som stratila najlepsiu kamosku a viac som ju nevidela... nepohadali sme sa ani nic podobne, ale bolelo to a do dnes mi chyba. a mid priatelia na zivot a na smrt su vacsinou ti, ktorich pozna clovek od malicka... takze neviem preco, by ju to nemalo trapit... pokial to nebola nejaka banda deciek, ake najde na kazdom rohu, ale ozajstni kamosi... lebo ozajstni priatelia sa hladaju tazko...
preco mam pocit ze pre mnohych ludi to co bolo znamena stale menej a menej ludia ktori si vytvaraju sentimenty na minulost nikdy nebudu celkom stastni lebo realita je ina ako by sme ju chceli mat
dievca ty dobre prekrucas v com som ti ja rozkazoval?
ja len ze stale tu vypisujes ako ti zivot ublizil a podla mna chces len aby ta vsetci lutovali..och chudinka malinka..boze sak sa vedom.. hm mas trinast a napises..mala som vela chalanov ale toho som milovala (alebo neco v takom zneni)
pozri, človek jednoducho.. padá na pusu a opäť sa stavia späť na nohy. tak to ide dookola.
kamaráti ťa môžu sklamať kedykoľvek, nie len v 13 a rovnako, s chlapcom sa rozídeš ešte toľkokrát..
ja viem, rozumiem, že to tak cítiš, človek si v tom blbom veku, ktorý máš ty, prvý krát uvedomuje svoju vlastnú nemohúcnosť, pretože u neho trošku intenzívnejšie pracujú emócie..
neboj, hore hlavu, všetko bude dobré.. všetko časom prebolí..
Vies preco to tak vacsina ludi robi? Preto ze si myslia ze 95% 13-rocnych su nevyspele deti...bohuzial ja si myslim ze vo vacsine pripadov je to tak, ale na druhej strane cim je clovek starsi robi vacsie blbosti a sprava sa vela krat detinskejsie ako taka 13-tka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Btw, cicinka, ja ked sa teraz pozriem na tvoj problem, vidim, ze v podstate to aj tak naozaj nic neznamena, aj ked momentalne ta to trapi Ale aku "zivotnu lasku" a "priatelov na zivot a na smrt" si len mohla najst v trinastich??
ja len ze stale tu vypisujes ako ti zivot ublizil a podla mna chces len aby ta vsetci lutovali..och chudinka malinka..boze sak sa vedom.. hm mas trinast a napises..mala som vela chalanov ale toho som milovala (alebo neco v takom zneni)
mi povec prosim ta co si ked ne male decko hm?
btw venuj sa radsej skole a hlavne diktatom..
kamaráti ťa môžu sklamať kedykoľvek, nie len v 13 a rovnako, s chlapcom sa rozídeš ešte toľkokrát..
ja viem, rozumiem, že to tak cítiš, človek si v tom blbom veku, ktorý máš ty, prvý krát uvedomuje svoju vlastnú nemohúcnosť, pretože u neho trošku intenzívnejšie pracujú emócie..
neboj, hore hlavu, všetko bude dobré.. všetko časom prebolí..