Už sa vám stalo že ste si menovali v hlave zoznam vecí čo musíte alebo chcete urobiť ale nevedeli ste sa k tomu dokopať?(ten môj je dlhý) Radšej ste si sadli za mobil/počítač a oddychovali? Ako sa podľa vás dá bojovať proti lenivosti? (okrem nebyť lenivý)
Mne najviac pomaha, ked mi hori pod ritou ale to je taky stresujuci sposob, takze neodporucam Lepsie je stanovit si male ciele a tie dosiahnut. Napriklad dnes urobim toto. Nemusim nic ine, len tuto jednu vec
práveže ani nie..mam naladu ked sa mi nič nechce ale ked si zmyslím niečo tak to urobím a ak mám niečo naplanované a nechce sa mi hladám motiváciu a "dokopem" sa
Lel
Vcera napr som sa tak vystresovala, ze mam nieco urobit, az mi prislo na niekolko hodin na grcanie, v dosledku coho som stresovala, ze to nemozem urobit, lebo je mi na grcanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Lel
Vcera napr som sa tak vystresovala, ze mam nieco urobit, az mi prislo na niekolko hodin na grcanie, v dosledku coho som stresovala, ze to nemozem urobit, lebo je mi na grcanie.