Mate take daco co obcas robite, vas to tak potesi/citite sa dobre fyzicky/psychicky?
Nieco ako fyzicky - ked si zacnem skrabat chrbat, alebo aj ked si ponozku dam dole a poskrabem to miesto kde bola guma...
Aj suche z nosa si obcas rad vyberem sa priznam
Yoga, sex, dať si dole podprsenku, zmyť si makeup, ísť si len tak nakúpiť a navariť niečo čo chutí mne a nie ostatným členom rodiny, vypiť viac alkoholu než je vhodné, zhuliť sa, smiať sa a kričať, schuti si zanadávať....
pekné fórum
mňa vie potešiť,keď dávajú nejakú super pesničku a ja si na ňu s entuziazmom zatancujem a úplne sa do toho vžijem
kúpiť si niečo,opekniť sa,len tak oddychovať a na nič nemyslieť a nič neriešiť,dať si jedlo s kečupom,kofolu,spraviť niečo absurdné,ísť von,vyrozprávať sa a tak.
-prechádzka po vonku keď fúka vietor
-pohladkanie cudzieho psíka na ulici
-dať si dole z vlasov gumičku
-sex
-keď sa mi niekto hrá s vlasmi
-čítanie kníh
-letná búrka
-vyzuť sa z vysokých topánok
-chuť piva
-hudba
-spev
-atď :letim:
Škrabkanie rúk, podpazušia a bokov.
Kvalitný sex.
Dobrá známka zo skúšky v škole (niečo ako pocit úspechu).
Dať si dole podprsenku pred spaním.
Čerstvo umyté vlasy na noc, keď sa v noci zobudím a čuchnem si k nim.
Zhúliť sa a následne sa prejesť bez výčitiek.
Hodiť sa do príjemne studenej vody v lete.
mne fyzicky robi radost prsta na chodidle...ale taka zvlastne prijemna ze si pukam kosticky a triem si nohu o nabytok aby som ju vyvolala..a ked sa objavi len tak z cista jasna ta mam hned lepsi den
a pre mna ked niekto fyzicky urobi nieco..tak najlepsie ked sa mi niekto hra s vlasmi abo na krku a chrbte hladka ma dakto
a psychicky...pozeram programy o tucnote (prinasa to mier mojej dusi), pustim si video jednej cesky ktora keca co ma v kabelke...(ma taky upokojivy a prijemny hlas) ..hrozne ma tesi aj ked sa zobudim o piatej pocujem jak sa chysta osadenstvo do prace a ja dalej mozem spat
tanec- v daždi, na párty, alebo len tak doma so štúdiovkami
hladkanie, škrabkanie, objatia- mňa, môjho potenciálneho frajera alebo psa
pusa
adrenalín
sex
dobré jedlo
skvelá vôňa....hmmm veľa toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mňa vie potešiť,keď dávajú nejakú super pesničku a ja si na ňu s entuziazmom zatancujem a úplne sa do toho vžijem
kúpiť si niečo,opekniť sa,len tak oddychovať a na nič nemyslieť a nič neriešiť,dať si jedlo s kečupom,kofolu,spraviť niečo absurdné,ísť von,vyrozprávať sa a tak.
-pohladkanie cudzieho psíka na ulici
-dať si dole z vlasov gumičku
-sex
-keď sa mi niekto hrá s vlasmi
-čítanie kníh
-letná búrka
-vyzuť sa z vysokých topánok
-chuť piva
-hudba
-spev
-atď :letim:
-odmietnutie pohladkania cudzieho píska niekde na ulici
fyzicky - po tréningu alebo doma po cvičení, sex,
psychyčne - asi tá hudba, alebo gitara, sex
Kvalitný sex.
Dobrá známka zo skúšky v škole (niečo ako pocit úspechu).
Dať si dole podprsenku pred spaním.
Čerstvo umyté vlasy na noc, keď sa v noci zobudím a čuchnem si k nim.
Zhúliť sa a následne sa prejesť bez výčitiek.
Hodiť sa do príjemne studenej vody v lete.
To tak v rýchlosti.
a pre mna ked niekto fyzicky urobi nieco..tak najlepsie ked sa mi niekto hra s vlasmi abo na krku a chrbte hladka ma dakto
a psychicky...pozeram programy o tucnote (prinasa to mier mojej dusi), pustim si video jednej cesky ktora keca co ma v kabelke...(ma taky upokojivy a prijemny hlas) ..hrozne ma tesi aj ked sa zobudim o piatej pocujem jak sa chysta osadenstvo do prace a ja dalej mozem spat
hladkanie, škrabkanie, objatia- mňa, môjho potenciálneho frajera alebo psa
pusa
adrenalín
sex
dobré jedlo
skvelá vôňa....hmmm veľa toho