prepáčte že zas otravujem, ale musím si podať prihlášky
išli by ste na oa za vidinou zamestnania? Našli ste si prácu len so samotnou oa?
Neviem či ísť na gym, oa alebo pg. Viac v komentári.
Takže,, Učím sa na 1, pravdepodobne pôjdem na výšku. Pedagogická by ma bavila, ale obchodná veľmi nie. Nechcem urobiť chybu bo výbere sš. Gymko by som zvládla, no ak nepôjdem na vš, tak mi je nanič. Čo si myslíte? Mám ísť na pg, aj keď si možno nenajdem zamestnanie (resp. práca za minimálku), ale bavilo by ma to?
Na gymku sa treba učiť, a keď aj prvé tri roky nie, vo štvrtom musíš zabrať a je to strašne stresujúce a prvé roky sa učís fyziku, dejepis, chémiu a dalsie predmety čo ta nemusia baviť. A vo štvrtom zistíš že uz mas dost ucenia, a ze uz by si radsej išla pracovať, ale nemôžes. Ale to je len moj prípad, keby som mala este raz na vyber, isla by som na zdravotku a mala by som čo to zo sš a keby som chcela pokračovala by om
Ako keď vieš na isto že chceš ist na vš a že ťa baví učit sa, tak gymko
Ja som sla na gymko len preto že som nevedela kam a myslela som si že mi 4 roky pomozu, ale hovno. Som v obdobi podavania prihlasok, a ja neviem ci idem spravnou cestou.
Ja som bola na OA a ak už teraz vieš, že by ťa to nebavilo, tak tam nechoď - každým rokom je to horšie a horšie (ekonomickejšie a ekonomickejšie) s OA som si našla prácu, ale napriek tomu si teraz dávam prihlášku na VŠ v úplne, absolútne inom smere a SŠ ma na to vôbec nepripravila - jediné, čo sa tam človek dobre naučí, je ekonomika
Kedze momentalne som v maturitnom rocniku na gympli s 8rocnou formou, viem zhodnotit gympel a za mna rozhodne nie... ano, gympel ta pripravi mnozstvom uciva a mnozstvom hluposti, ktore nikdy, ale naozaj nikdy v zivote nevyuzijes, na vysoku skolu... avsak, ak si cielavedoma, nepotrebujes nato gympel... ak vsak by ta nebavila obchodna, z ktorej aspon mas nejaku realnu vedomost nejakeho odboru, nechod ani tam a vyber si akekolvek remeslo ktore by ta bavilo ved skol je milion a odborov este viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som sla na gymko len preto že som nevedela kam a myslela som si že mi 4 roky pomozu, ale hovno. Som v obdobi podavania prihlasok, a ja neviem ci idem spravnou cestou.