toto je akože fakt už choré, nemajú lepšie veci na práci ako zasahovať do vecí od ktorých by mali dávať ruky preč!
Príroda ak niečo zariadi tak, ta sa s tým treba zmieriť a nie upravovať geneticky. Kam to už fakt spejeme ?
@trubajerichova Reč je o sučasnosti nie o roku 1989, fakt je že ľudia strngotali klučami za cielom priniesť sem demokraciu, čo sa im aj podarilo, to som spomenul preto aby som strucne vysvetlil že ako tento systém na Slovensku vznikol, a tak poukázať na to že dnesné unosy ľudí, obchodovanie s ich organmi na čiernom trhu a podobne je uplne bežná vec, vdaka rodičom nás vsetkých Alebo aspon väčsiny...
Je uplne jedno čo este sa v 89-tom dialo pretože to nie je téma tohto fora, tu sa bavíme o SUCASNOSTI o dnesnom obchodovaní s ludmi a pod.
Ehm. Takže takto:
- áno, téma bola aktuálna zo SÚČASNOSTI
- ty si do toho zamiešal štrnganie kľúčami, čo nie je zo SÚČASNOSTI, tak neviem čo sa rozčuluješ
- tento postsocializmus by som si demokraciou nazvať nedovolila. Takže nie, nepodarilo sa im to, o čo väčšine z nich išlo.
- spojil si dokopy veci, ktoré spolu súvisia asi tak ako keby si povedal, že ľudia aktívni počas "zamatovej" môžu za terorizmus, korupciu, zdraženie cigariet, či x iných vecí, ktoré tento režim priniesol. "Bojovali" za niečo celkom iné.
- je fajn, že sa v tvojom veku snažíš mať nejaký názor, aj na veci tohto charakteru, ale bolo by fajn vedieť trochu viac okolností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cinski obchodnici napr, ciiize cinaky su len vedlajsi job ..
Cíť sa ako doma.... Príjemný deň!
Príroda ak niečo zariadi tak, ta sa s tým treba zmieriť a nie upravovať geneticky. Kam to už fakt spejeme ?
Hej až nato že do teraz to bolo nelegálne.
Je uplne jedno čo este sa v 89-tom dialo pretože to nie je téma tohto fora, tu sa bavíme o SUCASNOSTI o dnesnom obchodovaní s ludmi a pod.
Ehm. Takže takto:
- áno, téma bola aktuálna zo SÚČASNOSTI
- ty si do toho zamiešal štrnganie kľúčami, čo nie je zo SÚČASNOSTI, tak neviem čo sa rozčuluješ
- tento postsocializmus by som si demokraciou nazvať nedovolila. Takže nie, nepodarilo sa im to, o čo väčšine z nich išlo.
- spojil si dokopy veci, ktoré spolu súvisia asi tak ako keby si povedal, že ľudia aktívni počas "zamatovej" môžu za terorizmus, korupciu, zdraženie cigariet, či x iných vecí, ktoré tento režim priniesol. "Bojovali" za niečo celkom iné.
- je fajn, že sa v tvojom veku snažíš mať nejaký názor, aj na veci tohto charakteru, ale bolo by fajn vedieť trochu viac okolností