Kedze pred csom som dostal vyplatu tak som sa rozhodol si daco kupit. Obehal som COLIN`S, MODOC a REPORTER a ani v jednom obchdoe do pice nemali na mna rifle. Uz sa mi zdalo aj trapne sa ich pytat. Nemate prosim vas rifle velkost 28? Ako vzdy mi bolo odpo
akože uplne suhlasimm akoby na svete maly a chudy ludia vobec neexistovali vsetko mi je velke dlhe siroke ...nemam slov..... fakt ze ked natrafim ja na rifle tak to oslavujem aspon rok kym nezozenem dalsie
ja tiez v tychto vydrbanych obchodoch nikdy nenajdem co sa mi paci.............PS musis viac papat aby ti riťka podrastla........ale nie moc lebo neni nič horšie ako chalan s velkym pozadim
TO Saddath vies co sa mi stane ked si kupim dlsie nohvacie? dlhsie? skvor vadsie, mne treba kupovat velkost 28. Akonahle kupim 29 tak mi to pada a ako pada ale musel by som mat remen ktory neznesiem lebo ma potom vsetko omina. Cize velkost 28 je naj. nosim vsetky nohavice tak a mam len 2jo takych. jedny su zimne a druhe su aj na leto. Ja mam problem s tym, ze je vsetko na mna velke a ty zasa to asi, ze je vsetko male na teba
Ja Mám S Tým Tééž Probléém...Ked Nájdem Fest Namakané Rifle, Padajú Mi..Ale Nekdy, Ked Mi Nejak Hardcore Nepadajú, Si Ich Kúpim A Dáám Zúúžiť..A To Ti Spraváá Za Kilo..
TYPEK Radšej Nohu Jak Klzisko, Ako Nohu Jak Loptička..=D Ja Mám 7-ičku...A Ani Za Boha Nemóžem Si Kúpiť Aké Cem..Bo Té Majú Vačšinou Len Od 9 - 13.. (
Siiice som holka..ale naaapodooobnee ... Meriam 152 cm .. som po mame mala,a teez idem do obchodu a mam problem zohnat veci... potrebujem cislo 25 -26 .. a o dlzku nejde,bo to sa urobi, lenze skor tu sirku,aby na mne "neviseli" =D ...
Nuz treba hladat a nevzdavat sa. Popripade sa spytat, ci by ti neobjednali najblizsie (ale dohodnut sa dopredu) a mozno budu ochotni a kupia aj jedny 28icky
poslem za tebou moju mamu nech ta vykrmi ta mi rada napchava kamaratov lebo my -domaci sme uz odolni voci jej prehovaraniu ze daj si este...ale znami od nas furt odchadzaju s roztovrenym gombikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a co sa ti stane ked si kupis trochu dlhsie gate?sak zahnes a hotovo
ja si zas neviem kupit topanky
kde by mali nejake damske topanky nad velkost 43
alebo je vsetko kratke,aj nohavice aj tricka
TYPEK Radšej Nohu Jak Klzisko, Ako Nohu Jak Loptička..=D Ja Mám 7-ičku...A Ani Za Boha Nemóžem Si Kúpiť Aké Cem..Bo Té Majú Vačšinou Len Od 9 - 13.. (
Nuz treba hladat a nevzdavat sa. Popripade sa spytat, ci by ti neobjednali najblizsie (ale dohodnut sa dopredu) a mozno budu ochotni a kupia aj jedny 28icky
2 vyjeb 10 hamburgerov
3 ked ti nieco ostane tak kup si nohavice s cislom 39
=D