dnes som si bola robit obciansky a ta zena tam mi dala papier ze nech si tam meno napisem a ja som nemyslela ze to je ten podpis co bude na obcianskom ale ked mi uz nic ine nedala na podpis tak mi to doslo proste odkedy sa na obciansky pise ako podpis cel
Furt lepšie ako môj brat, ktorý si na svoj prvý občiansky načarbal podpis, ktorý ho napadol v tej sekunde a už ho potom nevedel ani zďaleka napodobniť.
No logika teda a mimochodom @bangbangboom ona na tú elektronickú tabuľku dá papier a tma sa podpisuje ak nevieš . a ty si z toho nič nerob , pár rkov tma budeš mať svoje meno (či čo si tam vlastne napísala) ale ajtak to nikoho nebude trápiť. spolužiak si tam dal meno aj priezvisko takže tak asi
@bangbangboom + @olivamnam na papier sa podpisuje takto: Papier sa položí na elektronickú doštičku a podpíše sa papier normálny perom, pretože keby sa každý mal podpisovať na doštičku tak by bola zoškrtaná a nečítala by dobre podpisy. Preto ten papier.
@bangbangboom AK SOM ťa urazila alebo čo, prepáč, ale ty máš 20 a ja 15. Občiansky som si robila minulý rok a ty trošku dávnejšie, vieš asi sa to trošku pomenilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a na normalny papier som sa podpisovala a preto som ani netusila ze to bude podpis na obciansky a teraz to vyzera ako pismo prvacika