Poradťe nejakú donášku jedla ide mi hlavne o to aby bolo v jedle vela masa (aspoň 200 g - 400 g). Včera som 2x objednal japonské cestoviny s masom a zeleninou z jedného sushi baru
@leilla ved on si nedal podmeinku do 3,50 ale ja si myslim ze viac neni ochotny kedze je taka dolezita donaska zadarmo kde hra rolu jedno euro hore dole
@yoy ??? minimalna objednavka vo vacsine donasok je 5 EURO. vcera som platil 2 x 6.20 s peniazmi vobec nemam problem, ale zase donaska zadarmo v meste je standard a nebudem platit za to co iny robia zadarmo.
Joj sak nebud lenivy, ked si v meste tak vybehni von a ziadnu donasku nemusis riesit
Inac nechapem tu logiku, ked ti nejde o prachy, preco je polozka za donasku taka dolezita... jasne, "princip"... ako keby drahsie jedlo uz vlastne nemalo tu donasku "v cene"...
chod kdesi do p... keby ti je jedno s pienazmi tak tu nezakladas fora objednas si kvalitny obed a nespekulujes tak ked chces obed tak chod do kantiny tam sa zemsits do 4ky a uz nespekuluj
Wtf, to ma clovek styri hodiny robit na obed, aby vydrzal dalsie styri robit na najom?
Je myslim beznym javom, ze ani z draheho jedla v restauracii sa clovek nenaje do syta.
Najlepsiu pizzu za dobru cenu som mala z Pangle v Dubravke, neviem, kolko to stoji do Petrzalky ale.
@yoy jezis maria ty si truba aj ked mam peniaze tak ich nemienim vsetky minut na zradlo mam v zivote aj ine priority. len idiot nerozvazne rozhadzuje peniaze, rozumny clovek setri.
@narazuvzdornaa ja na obed robim pol hodku, a pizzu moc nejem nakolko som paleo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takze vlastne nic
Inac nechapem tu logiku, ked ti nejde o prachy, preco je polozka za donasku taka dolezita... jasne, "princip"... ako keby drahsie jedlo uz vlastne nemalo tu donasku "v cene"...
Je myslim beznym javom, ze ani z draheho jedla v restauracii sa clovek nenaje do syta.
Najlepsiu pizzu za dobru cenu som mala z Pangle v Dubravke, neviem, kolko to stoji do Petrzalky ale.
@narazuvzdornaa ja na obed robim pol hodku, a pizzu moc nejem nakolko som paleo