fúha.. narýchlo neviem... asi ušiť dajako... alebo možno to dakde predávajú a asterix to má ľahké bo on má v podstate normal veci už len fúzy treba a helmu
biela posteľná plachta, vypchať, okolo nôh spichnúť zicherkami alebo tak a pripnúť pásiky modrého krepového papiera (len nápad)... alebo namiesto plachty nejaké fakt veľké pánske spodky svetlé...
och no každopádne by som potom rada videla fotky... určite by som na vašom mieste pohľadala niečo ako tepláky, spodky, pyžamové nohavice buď od niekoho vysokého, alebo od otca, dedka- tam by aj ten pás mohol byť objemnejší, väčšinou to tak býva.....s vypchávaním problém nebude a pásy sa už zvládnu, problém bude len ten biely základ asi...a potom, ak pásy budete robiť sprejom, odporúčam nalepiť širšiu lepiacu pásku na miesta, ktoré chcete aby zostali biele a sprejovať nezalepené miesta, ono sa to zdá, že veď len rovné pásy, ale spreje sú zradné
@midnightlady do 30.12. snáď niečo zvládneme a 31.12. to vyvrcholí aj z novím rokom ... tak sa aj fotky porobia a pôjdu sem bude mi treba napísať alebo niečo aby si si ich mohla pozrieť alebo hodím sem linka uvidíme skusím niečo ďakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak ja som raz mala kostým myši a tiež to boli nafúknuté gate, ale neviem, ako to bolo ušité, bola som pomerne malá
» forum.lookbook.nu/look/119165-bri...
biele gate s modrými pásikmi... už len by bolo fajn vypchať ich dajakými vankúšmi
2. nastrihas
3.zosijes
4.VOALA
Však Asterix má bledé fúzy a Obelix ich má do červena ...