čaute tí ktorí ste to zažili a aj tí čo ste to už aspoň videli, ako to prebieha? čaká ma to asi tak do mesiaca a keďže som sa nikdy nestihla ísť pozrieť neviem čo mám čakať zaujíma ma najviac keby sa našiel niekto z MUNI a prírodovedeckej ale aj
ja som obhajovala na MUNI, ale fakt myslím, že sa to líši nielen fakulta od fakulty, ale aj odbor od odboru u nás na ústave sme 4 odbory a na každom z nich sa obhajuje mierne inak.
normálka nie? Prídeš, postavíš, predstavíš sa, pozdravíš komisiu a prísediacich, 10 minút máš na prezntáciu. Potom zopár otázok a je hotovo. Minulý rok sa stal taký prípad u nás na katedre, že jeden chalan obhajoval hodinu a pol Jeden profák mu nechcel dať vydýchnuť
bakalarku som obhajoval skoro polhodinu, bo som sa s nimi hadal. na diplomovke som sa uz poucil a daval im vo vsetkom za pravdu a po 5 minutach ma nechali
Na katedre genetiky PrifUK sme mali 5min prezentáciu, potom sa odpovedalo na otázky oponenta a potom otazky komisie, v priemere to trvalo 25 minút. A nepredstavovali sme sa, to robil predseda komisie. Hlavne zaobstarajte chlebíčky, vodu a lúčne kvety
A bolo to v pohode - ak školiteľ ani oponent nemali výhrady, tak to šlo fajn a ak mali, tak sa pýtali viac, ale nič zákerné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A bolo to v pohode - ak školiteľ ani oponent nemali výhrady, tak to šlo fajn a ak mali, tak sa pýtali viac, ale nič zákerné.