takto, sorry že sa ti kašlem do fóra naozaj, ale príde mi zbytočné zakladať vlastné
nevie niekto o nejakej dobrej stránke, kde by som si hromadne pozrela hocijaké vnútroštátne aj medzinárodné lety po Európe? teda hlavne tie medzinárodné. potrebovala by som ísť teoreticky z Paríža do Turína, z Turína do Ríma, z Ríma do Berlína, z Berlína do Osla.. príp. napr. Turín preskočiť
akože tak že tie najlacnejšie by mi to vyhodilo od všetkych spoločností ktoré existujú. musí také niečo byť či?
a inak @somarinka na letenky.sk môžeš, hlavne tam napravo je zložka tých akciových letov, šla som tak pred rokom do Londýna a minulý mesiac do Goteborgu cez ryanair, za minimálnu sumu a všetko bolo v poriadku
@h8u a aj ked si nemala ziadnu batozinu tak si sla k čekinu a len si im dala občianku a oni ti dali letenku ? prepač že otravujem len nemam s tym skusenosti
hentie vyhľadávacie stránky neznášam, pripadajú mi totálne chaotické a neprehľadné a nikdy mi tam neprišlo nič extra výhodné. pozeraj priamo ponuky nízkonákladoviek, ak chceš lietať za čo najmenej peňazí.
@somarinka v poriadku pýtaj sa postup je taký.. kúpiš si cez net letenku, to ti len príde na mail potvrdenie, nič nerobíš.. potom najskôr 15 dní pred odletom urobíš online check-in podľa návodu ktorý ti napíšu. tam si vytlačíš palubné lístky, s tým prídeš na letisko, ideš rovno tam kde ti kontrolujú batožinu atď. a potom do lietadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nevie niekto o nejakej dobrej stránke, kde by som si hromadne pozrela hocijaké vnútroštátne aj medzinárodné lety po Európe? teda hlavne tie medzinárodné. potrebovala by som ísť teoreticky z Paríža do Turína, z Turína do Ríma, z Ríma do Berlína, z Berlína do Osla.. príp. napr. Turín preskočiť
akože tak že tie najlacnejšie by mi to vyhodilo od všetkych spoločností ktoré existujú. musí také niečo byť či?
» www.ryanair.com/sk...
» www.easyjet.com/CS...
» wizzair.com/cs-CZ/Search...
» www.norwegian.com/en/...