Čav. Ja viem je to blbé ale skúsim sa opýtať. Doteraz za mňa jedlo objednávali moji kamaráti ale teraz som tu sama a strašne sa hambím zavolať do tej reštiky ani nvm čo povedať. PLS čo im tam mám povedať. Ja viem na môj vek je to blbé ale fakt sa hanbím
Ja keď sa odhodlám niekam zavolať prvý krát tak sa potom opýtam, či prijmajú aj SMSky a keď mi povedia, že hej tak im potom už len smskujem ( horšie je, že sa to dá málo kde )
@ligtdevil
ja to mám podobne .. najhoršie je naťukať číslo a ten pocit keď to už tútka, tep vyskočí na 220 a rozmýšľam čo a ako presne poviem... aj tak to nikdy nepoviem tak ako som si to pripravil ale počas rozhovoru už ten stres opadne ale zistim že som sa spotil..
a tiež si pred rozhovorom odkašlem aspoň milion krat aby som nemal ten debilny prizvuk na pismenach ako R... a vlastne len R ..
fúúú, to je snáď nejaka fóbia z telefonovanmia a potom z rozhovoru...
šak si všetko napíš čo chceš a potom to len čítaj...
to plati aj pre toho fešáka @Boolean
Neboj chapem ta tiez mam mega problem s volanim a jedlo by som neobjednala po telefone asi
Vsetko riesim cez damejidlo.cz a myslim ze ako tu pisali bistro.sk je slovenska verzia toho.
ja dosť nerozumiem. tak doboha ak chces jedlo a ak chces aby ti ho doniesli tak co im povies? ake chces jedlo a kam ti ho maju doniest nie? sak a ked budu potrebovat ine info ta ksa opytaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tak teda blablabla.. Na adresu blablablablaa.. Dakujem, dopo
Strasne zlozite
ja to mám podobne .. najhoršie je naťukať číslo a ten pocit keď to už tútka, tep vyskočí na 220 a rozmýšľam čo a ako presne poviem... aj tak to nikdy nepoviem tak ako som si to pripravil ale počas rozhovoru už ten stres opadne ale zistim že som sa spotil..
a tiež si pred rozhovorom odkašlem aspoň milion krat aby som nemal ten debilny prizvuk na pismenach ako R... a vlastne len R ..
šak si všetko napíš čo chceš a potom to len čítaj...
to plati aj pre toho fešáka @Boolean
ty kokos šak ona je z východu slovenska, kde do prčíc by volala do stovežatej prahy
Vsetko riesim cez damejidlo.cz a myslim ze ako tu pisali bistro.sk je slovenska verzia toho.