Je tu niekto v objemovke momentalne ??? alebo ake rady do objemovky skusenosti atd. (je sice leto ale poznam par ludi co idu do VelkoVykrmu aj cez leto napr. ja ) Vase typi a triky .....a vsetko okolo toho co vas napadne ....THX
Na kilečká jednoznačne pomáha gainer ale zas nie bárs aký lacný šmejd. A potom v podstate všetko čo má v sebe dáke proteíny či sacharidy. Takže kto nežerie s nami žerie proti nám.
Mno chlapci...az ma hlava začina boliet z tych vašich prispevkov. Hodim sem par rad:
Za 1. nečakajte dobre rady tu na bridzi, moc sypačov sem nechodi, pokial viem....skuste skôr nejake to osvedcene kulturisticke forum...resp. forum o cviceni..ja vam osobne ako začiatočnikom odporučam www.posilovanie.sk
za 2. nazor v kt. sa pise niečo take, ze zer, zer a zer pokial nebudes mat aspon 100kg a az potom začni cvicit je totalna chujovina...čo tym dosiahnes? vsetko čo si pribral je len tuk s kt. budes mat potom problem ked to budes chciet zhodit.
za 3. Na gainer sa z vysoka vyser....je to len predrazeny cukor ktoreho obsach je 70% sacharidy a bielkoviny cca 20% čo je nanajvyš nevyhodne...v beznej strave nieje problem prijat dostatočne mnozstvo sacharidov, ale skôr problem je s bielkovinami...idealny zdroj sachaaridov je napr. ryza, ovsene vločky, cestoviny, ovocie....
Takze moja rada znie...kupte si radsej nejaky protein..ten papkajte normalne po treningu cca 30-45min a pred spanim....a ak chceste aby to bolo efektivnejsie tak si kupte aj nejake tie sachre..napr. glukozu alebo maltodextrin..odporučam e-shop » www.stillmass.eu/... sachre davajte hned po zobudeni a bezprostredne po treningu.
Na zaver vam chcem len pripomenut, ze bez stravy vam doplnky vyzivy nepomôzu, pretoze su to len DOPLNKY beznej stravy..a pokial tu zanedbate..su vam na dve veci....takze povedzt mamke aby nakupila aspon 40kg kuracich prs a papajte ich nielen na nedelny obed ale kedy to len z finančneho hladiska bude mozne....
treba jest vela to je pravda ale zase nie hocico. nic mastne na alkohol zabudni, tychto veci sa vyvaruj. co mas robit to je zer sojove rezi pred kazdym jedlom a na veceru tvaroh jogurty mlieko....hlavne bielkoviny....a jedavaj aj 6x denne....hodiny pred a po posilovany nejedz inac rovno spalujes co si zezral....a cukor je tez v neobmedzenom mnozstve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Za 1. nečakajte dobre rady tu na bridzi, moc sypačov sem nechodi, pokial viem....skuste skôr nejake to osvedcene kulturisticke forum...resp. forum o cviceni..ja vam osobne ako začiatočnikom odporučam www.posilovanie.sk
za 2. nazor v kt. sa pise niečo take, ze zer, zer a zer pokial nebudes mat aspon 100kg a az potom začni cvicit je totalna chujovina...čo tym dosiahnes? vsetko čo si pribral je len tuk s kt. budes mat potom problem ked to budes chciet zhodit.
za 3. Na gainer sa z vysoka vyser....je to len predrazeny cukor ktoreho obsach je 70% sacharidy a bielkoviny cca 20% čo je nanajvyš nevyhodne...v beznej strave nieje problem prijat dostatočne mnozstvo sacharidov, ale skôr problem je s bielkovinami...idealny zdroj sachaaridov je napr. ryza, ovsene vločky, cestoviny, ovocie....
Takze moja rada znie...kupte si radsej nejaky protein..ten papkajte normalne po treningu cca 30-45min a pred spanim....a ak chceste aby to bolo efektivnejsie tak si kupte aj nejake tie sachre..napr. glukozu alebo maltodextrin..odporučam e-shop » www.stillmass.eu/... sachre davajte hned po zobudeni a bezprostredne po treningu.
Na zaver vam chcem len pripomenut, ze bez stravy vam doplnky vyzivy nepomôzu, pretoze su to len DOPLNKY beznej stravy..a pokial tu zanedbate..su vam na dve veci....takze povedzt mamke aby nakupila aspon 40kg kuracich prs a papajte ich nielen na nedelny obed ale kedy to len z finančneho hladiska bude mozne....
tolko moje rady
ak si ten telesny typ co nemoze ani za svet pribrat(tusim ektomorf?)tak je vhodny,nepriberes moc sadla z toho,bo to proste tvoj metabolizmus spracuje
ale povedz si co chces...chces dobre vyzerat len v lete po diete alebo cely rok?nevadi ti ze priberes so svalmi aj loj?
pretoze velkovykrm je na nabratie hmotnosti,je sice pekne ze pisu ze naberes 20kg,ale svalov bude 5kg a sadla 15
ak chces kvalitne nabrat tak jedz kvalitne zdroje sacharidov,kvalitne bielkoviny
na ranajky si daj naloz sacharidov(ja davam nejakych 100g vlocky+banan+jogurt),k tomu nejake bielkoviny,jedz kazde 2-3hodky,aby si nebol nikdy hladny
po treningu nejaky banan(alebo ak mas gainer)a dalsie jedlo tak o hodku