mala som istu dobu slabu chvilku, zalozila som nik s odvaznym foto.....mrte posty s postou vernosti, lasky, nepochopenia, tuzby.....momentalne mam nik na nemenovanom portali s realnym profilom, ani za tri mesiace mi nepride ziadna sprava....co vy na to??f
aj tak si myslim, ze je tu vela takych, ktori su davno za zenitom puberty, ale je pre nich vzrusujucejsie byt pod nikom 16plus-.....a tak ma potom mozu drbat...mne je to fuuuuk, Majky, thak napis nieco
Kazdopadne internet je pre vasu generaciu menej poznany ako pre nasu. Podla mna to bude tym. Sice dost ludi navstevuje zoznamky aj zo starsich rocnikov, ale vacsinou su to uchylaci. ...
a + este treba zohladnit , ze vela ludi vo vasom veku je uz zenatych a maju rodiny (cize ti slusni su uz vacsinou zadani)
barbizonka, ty si velmi mudra, teba je tu skoda, ty na pokec zapadnes??? a to nebolo na pokeci, ale to tebe je jedno,. hlavne ze si si zdvihla sebavedomie, ked uz nepredlzis, co potrebujes...ale v USA sa vraj da
hluzar...jasny si, sak vidno, kto tu odrbava, mam tu foto, a som a je mi jedno ake sprostosti napisete jedinecna, ale ty si iba blbe oko a kopec dristov
""mam tri dospele deti a ty....dieta ani vek ktory pises nie si....viem to""
a
""mas pravdu a nemam 40, ale 46 a napadnikov v tvojom veku, ale o tom to je, ...bud som stara alebo mlada a kecy ..je jedno ci su tu pod falosnym nikom,. alebo na pokeci, alebo inde,...je to len sranda...ale to co robim, je real a dost mimo...ale to tu nemienim riesit""
Tak za prve ja nie som vas napadnik som homosexual a zeny sa mi jednoducho nepacia.
Netypoval by som vas na 40 ale na 35. Stacila by troska make upu.
Ano som skutocne decko v tom mate pravdu, ak si myslim, ze ked sa k dospelemu cloveku budem chovat s uctou, tak si ten clovek odpusti svoju nezmyselnu povysenost.
Najoblubenejsi vyrok: "sciomenihilscire" to sa snazilo byt: "Viem, ze nic neviem.", teda: "Scio me nihil scire." . . . Sokrata sa nebojis, ked mu komolis vyroky?
Neviem, čo ma podnietilo vyjadriť sa, tak neskoro po konci debaty, očividne
Založíš diskusiu, pričom sama vieš, že ostatní ťa určite nepoľutujú a nepovedia "mooja zlatá, čo už teraz". A aj medzi nimi sa dokonca nájdu ľudia, ktorí sa k tebe normálne ozvú, obhajujú ťa a vyjadria svoje sympatie a ešte sú nakoniec tí zlí. Pre tvoju informáciu, vek neospravedlňuje to, ako sa správaš k ostatným ľuďom, či máš 20, 40, alebo 50 rokov. Ak si myslíš, že tvoj vek ti určuje správať sa povýšenecky k mladším ľuďom len preto, že "ty si už niečo prežila a my sme len malí usmrkanci" tak to máš veľmi pomýlené.
uz neriesim, Leitho a ja vieme preco, mazte si co chcete e rieste si to co chcete....tu deti nie su a uz vobec nie je rozdiel medzi pokecom a birdzom....
je jedno kto tu má 40 a kto 14 ide o to že ak si nedáte polonahé fotky, nik vám len tak nenapíše...toľko k tomu ale myslíte si že tá žena má naozaj 40? podľa mňa si z nás dáke mladšie len robia srandu...hentak nemôže nik písať vážne :d či hej? a sorry odveci ale prečo by sa nemohol ozvať niekto kto má 14? to je zlé mať menej rokov a idú s atu všetci vyvyšovať lebo majú už hrozných 18 a život za sebou alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
máš 40...asi si nezaujala, ale odpudila...
to máš pravdu
@drejka
ja mám mozog v stave rozvoja, mne sa ešte môže normálne vyvinúť...alalix ostane sprotstá navždy:d
Kazdopadne internet je pre vasu generaciu menej poznany ako pre nasu. Podla mna to bude tym. Sice dost ludi navstevuje zoznamky aj zo starsich rocnikov, ale vacsinou su to uchylaci. ...
a + este treba zohladnit , ze vela ludi vo vasom veku je uz zenatych a maju rodiny (cize ti slusni su uz vacsinou zadani)
A inak 40 by som vam nehadal
prepáč, ale sprosté mi príde to, že hustíš "malej" do hlavy to, čo jej hustíš
@alalix mno tak daj nick a my sa uz ozveme
tak ako si môžeš dať na webku toto ? :
...majo, si kokot, vies to ze??
Najobľúbenejší alkohol: ee
Najobľúbenejšie miesto na rande: fuck...ci fuk
zdôrazňujem hlavne to prvé.....
...majo, si kokot, vies to ze??
je také , no , proste čudné
netvrdím, že to, čo a ako píše, je správne a obhájiteľné. ale drzosť na internete nadobúda úplne iné rozmery.
nie som pokrytecká, 14ročným deckám viem aj inak povedať, že sa správajú sprosto a nie tak, že sa znížim na ich urážajúcu úroveň.
druhý riadok
""mam tri dospele deti a ty....dieta ani vek ktory pises nie si....viem to""
a
""mas pravdu a nemam 40, ale 46 a napadnikov v tvojom veku, ale o tom to je, ...bud som stara alebo mlada a kecy ..je jedno ci su tu pod falosnym nikom,. alebo na pokeci, alebo inde,...je to len sranda...ale to co robim, je real a dost mimo...ale to tu nemienim riesit""
Tak za prve ja nie som vas napadnik som homosexual a zeny sa mi jednoducho nepacia.
Netypoval by som vas na 40 ale na 35. Stacila by troska make upu.
Ano som skutocne decko v tom mate pravdu, ak si myslim, ze ked sa k dospelemu cloveku budem chovat s uctou, tak si ten clovek odpusti svoju nezmyselnu povysenost.
A moj prispevok bol uprimny.
@n0win0u nejak sme sa zase zhodli v tych nazoroch Ale sak 40tku by sme zmakli, ne? Minimalne ozrat
Neviem, čo ma podnietilo vyjadriť sa, tak neskoro po konci debaty, očividne
Založíš diskusiu, pričom sama vieš, že ostatní ťa určite nepoľutujú a nepovedia "mooja zlatá, čo už teraz". A aj medzi nimi sa dokonca nájdu ľudia, ktorí sa k tebe normálne ozvú, obhajujú ťa a vyjadria svoje sympatie a ešte sú nakoniec tí zlí. Pre tvoju informáciu, vek neospravedlňuje to, ako sa správaš k ostatným ľuďom, či máš 20, 40, alebo 50 rokov. Ak si myslíš, že tvoj vek ti určuje správať sa povýšenecky k mladším ľuďom len preto, že "ty si už niečo prežila a my sme len malí usmrkanci" tak to máš veľmi pomýlené.
Asi tak.
To len potvrdilo to, čo som si myslela.
@drejka @4 To mas pravdu .