ale kedze ides so skolou, tak to mas v podstate jedno, lebo nepredpokladam, ze sa tvoji spoluziaci v dnesnej dobe o nieco take ako spolocensky kodex, etiketa, a podobne veci staraju...
nejdeme na večerné, ale normal so školou...a v jednej triede povedala učiteľka príďte normálne ako chodíte do školy a v našej povedala, že máme prísť elegantne...ja si chcem dať rifle, blúzku a čierne sako, budem tak elegantne-športovo oblečená...vôbec nemám chuť ísť v sukni alebo čiernych nohaviciach vlakom...a vo štvrtok má v ZA pršať..
Je to trošku rozdiel večerné a takto so školou. Väčšina žiakov má aj tak srdečne v... čo si obliecť. Ja by som síce bola za elegantné, ale asi by si bola jediná.. Dnes som tiež bola so školou. Dala som si topánky na opätku, tmavé rifle a blúzku. Je mi síce divné vidieť niekoho v bunde a botaskách na div. predstavení, ale čo už, dnes to majú akosi na háku. Nám profka stále opakovala, že máme ísť slušne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov