Potrebujem poradiť, čo si obliecť na párty, ktorá bude až v júni, ale práve objednávam oblečenie cez net, takže to chcem vyriešiť už teraz. Ide o párty na chate, kde sa bude aj prespávať. Nechcem sa obliekať veľmi do šatočiek alebo niečo, ale viem, že kaž
party na chate aj ja idem dokonca na silvestrovsku party na chatu! a beriem si co bezne nosievam von aj tak tam budm vacsinu casu behat v teplakoch, sak aj tak ma nikto nevidi
@DeniDeniska ak sa jedná o párty na chate tak maj toho čo najmenej, aby keď sa pripiješ, nech opačné pohlavie pripité nemá starosti, ako to z teba dať dolu- môj návrh daj si minisukňu a top bez ramienok
fuha a ja som si myslela, že príliš dopredu plánujem
ak máš na to postavu, tak si obleč nejaké šortky a jednoduché tričko (nie s kilometrovým výstrihom a blyštiace sa ako martinka z turca) a keď sa ochladí, tak natiahneš mikinu, legíny a si vybavená a nebude zimka.
na chatu? akože to som vždy išla normalne oblečená a tam som sa prezliekla do teplakof a nejakeho normalneho trika + velka mikina na to... samozrejme nije nejaka nova nech sa nezasere
To sa na chaty treba nejako špeciálne obliekať ? počujem,resp. čítam prvý krát Ale každopádne ja osobne by som zvolila klasiku legíny + triko/košela i keď radšej sa nauč hrať do júna na gitare zo skúsenosti viem,že to zaujme mužské oko viac
na chatu vzdy leginy/nohavice tielko/tricko a nunu svetrik a mozem srac ze chcu vsetky byt sexi a neviem co (jedna chcela byt tak ze mala vystrih cez celu podprdu a vsetci sa na tom len smiali) proste hlavne pohodlne teplucko a premysliet to aj na ten spanok
ja nakupujem v obchodoch zoot.sk alebo answear.sk keďže nosievam väčšinou šaty a je tam naozaj krásne a kvalitné značkové oblečenie a za úžasné ceny, no nekúp to a ešte keď toho nakúpim viac tak vždy využijem zľavy zo stránky zlavove.sk a ušetrím si tak peniažky.Odporúčam skúsiť pozrieť tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak máš na to postavu, tak si obleč nejaké šortky a jednoduché tričko (nie s kilometrovým výstrihom a blyštiace sa ako martinka z turca) a keď sa ochladí, tak natiahneš mikinu, legíny a si vybavená a nebude zimka.
a nikdy som nelutovala volbu šatstva .D