tákže strašne sa to rozbehlo aj po Slovensku.a mne sa to už absolútne nepáči... musím sa priznať že vlastním tašku cez plece čo ma taku potlač , ale v tom čase ked som ju kupovala to nebol ešte taky boom.. =D ( keby som to vedela nekupim si ju) niekto
citim sa prilis mentalne v poriadku nato aby som si nieco podobne obliekla
nepaci sa mi to
a nepacila by sa mi ziadna vlajka (aj britska hrozne isla svojho casu sa mi zda ci? ja take veci nesledujem mam svoju ciernu skrinu a som v nej stastna)
také hlúposti si nekupujem,hoci mám jedno tričko s britskou vlajkou, ktoré mi pred milión rokmi kúpila mama, takže muselo byť veeeľmi lacné. Ale inde, ako na internete (čiže v realite) som si tento boom nevšimla.
ja neviem kadial chodite,ze ja nikdy nikde nevidim ziadny boom alebo ze by skoro kazdy chodil v niecom,podla mna sa tu ludia vzdy obliekaju dost staromodne,tak konzervativne
Mne to je jedno, za komosou to malo aspon neaku vypoved, ale dnes, co ja viem...
Mna skor zaraza, ze sa ti nepaci, ze zrazu mas tuctovu kabelku, a ked si si ju kupovala, tak bola vynimocna, a ze ked je nieco "boom" alebo "mainstream" tak to je hned zle, lebo vsetci predsa musime byt individualni, a alternativny, a co ja viem co
Nasilu nosit veci len preto, lebo ich nosi kazdy mi pride rovnako sproste, ako nenosit neake veci len preto, lebo ich nosi kazdy Tak isto je to s hudbou, atd...
haha k tej taške..nemyslela som si že je výnimočná ani nič. jednoducho som zháňala vtedy taku tašku cez plece.. a mali len taku tak som si ju kúpila.. =D keby mali miesto tej nejaku inú tak si kupim tu..ale žial.. =D
@xnikushinkax@25 Nejako sa ten koment nechce zobraziť celý tak ešte raz
Nepovedal by som, že sa opičia po "Amerike". Myslíš že v USA nosia oblečenie so svojou vlajkou alebo j***utými tričkami I (srdco) NY a pod? Domáci USAčania myslím
americkú nie... mám legíny a tričko a tašku s anglickou (ako jasné, že to nenosím naraz )... ale keby niekde predávali legíny so slovenskou, tak nezaváham ani na sekundu... takto mám len tričko
nepáči sa mi to už od začiatku a nechápem čo to má akože vyjadrovať (pri britskej vlajke si vždy vybavím punk, takže proti noseniu oblečenia s britskou vlajkou nič nemám, pokiaľ to spĺňa svoj účel). Naproti tomu nechápem tú americkú, ktorá pre mňa nič neznamená a tento "trend" považujem za maximálny GÝČ. Vždy ma napne, keď sa na také niečo pozriem, jednoducho celý boom okolo americkej vlajky je totálne NEVKUSNÝ!
grcala sadrokartonovu rašelinu v kakavkovo nebíčkovej farbe
a sranda je to že keby si napr . zoženiem tričko s nemeckou vlajkou tak 100% by o ne hovorili že čo sympatizujem s takou fašistickou, nacistickoua čo ja viem akou krajinou, keby si dam slovenskú tak sa každý na mňa íva ako na debila, ale vlaka tak nechutného štátu ako usa (ameriku nemám rada ako celok, ale neodmietam ju... oblúbený interpret aj spisovatel sú napr. odtial) je uplne v pohode nie?
však vďaka usa začala kríza napríklad!
@tunidlo dobre teda, tak keď spravím vlajku tak dám vedieť lebo plánujem z antarktídy spraviť štát Lauriandriu
mne sa to paci, aj ako recesia je to dobre, ale nikdy by som si to neobliekla, lebo to uz nosi 90% mladych u nas v KE. neznasam mat nieco rovnake ako 200 dalsich magorov. originalita je moj jediny smer.
Mne sa to velmi paci. Osobne mam niake doplnky. Ale je to otrepane ked vidim kazdu 2 babu oblecenu v tom a kazda ma to iste oblecenie. Zacina to byt troska dost otrepane.
Už je to trápne. Asi pred rokom sa mi to páčilo, ale nemohla som to nikde zohnať a teraz? V každom obchode musia byť veci s americkou vlajkou dokonca aj u Číňanov no grc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nepaci sa mi to
a nepacila by sa mi ziadna vlajka (aj britska hrozne isla svojho casu sa mi zda ci? ja take veci nesledujem mam svoju ciernu skrinu a som v nej stastna)
legíny, topánky, rifle, kabely, tričká ... všetko by som spálila
preco nenosia veci v slovenskych farbach???
...prečo sa decká opičia po Amerike.. je to uplne od veci.. =DDD .... ako ovce.... má to jedna musí to mať aj druhá..
Mne to je jedno, za komosou to malo aspon neaku vypoved, ale dnes, co ja viem...
Mna skor zaraza, ze sa ti nepaci, ze zrazu mas tuctovu kabelku, a ked si si ju kupovala, tak bola vynimocna, a ze ked je nieco "boom" alebo "mainstream" tak to je hned zle, lebo vsetci predsa musime byt individualni, a alternativny, a co ja viem co
Nasilu nosit veci len preto, lebo ich nosi kazdy mi pride rovnako sproste, ako nenosit neake veci len preto, lebo ich nosi kazdy Tak isto je to s hudbou, atd...
haha k tej taške..nemyslela som si že je výnimočná ani nič. jednoducho som zháňala vtedy taku tašku cez plece.. a mali len taku tak som si ju kúpila.. =D keby mali miesto tej nejaku inú tak si kupim tu..ale žial.. =D
Vlastne aj mám pár bielych tričiek
Príde mi to ako bordel, či už je tá vlajka Americká, Slovenská, alebo Jamajská, nepáči sa mi to a zdá sa mi to akosi príliš zúfalo imidžové.
Nepovedal by som, že sa opičia po "Amerike". Myslíš že v USA nosia oblečenie so svojou vlajkou alebo j***utými tričkami I (srdco) NY a pod? Domáci USAčania myslím
a nie sú to len legíny ale dokonca aj rifle
a sranda je to že keby si napr . zoženiem tričko s nemeckou vlajkou tak 100% by o ne hovorili že čo sympatizujem s takou fašistickou, nacistickoua čo ja viem akou krajinou, keby si dam slovenskú tak sa každý na mňa íva ako na debila, ale vlaka tak nechutného štátu ako usa (ameriku nemám rada ako celok, ale neodmietam ju... oblúbený interpret aj spisovatel sú napr. odtial) je uplne v pohode nie?
však vďaka usa začala kríza napríklad!
@tunidlo dobre teda, tak keď spravím vlajku tak dám vedieť lebo plánujem z antarktídy spraviť štát Lauriandriu
Ale to už stratí ten pôvodne zamýšľaný zmysel!
...
Inak, nesúhlasím, že ak by si nosila niečo s nemeckou vlajkou, dostalo by sa ti podobných komplimentov.
Aj keď zasa asi nepoznám tvoje okolie, len vyslovujem takú naivnú dôveru, že toto snáď preboha ľudia nerobia
ked to má oblečené každá druhá, je to fakt neoriginálne
aj kebyže sa mi to páči, nekúpim si a nebudem to nosiť už len preto, že to nosí každý
no keď sa ma mohla bývalá spolužiačka na pentagram opýtať že či som židovka, tak ja rátram zo všetkým