neviem, ci sa to hodi prave tu, ale mam vraj dobru diskusiu...co si myslite o znackovom obleceni? je to len vyjadrenie penazi, alebo to ma korene niekde uplne inde? je znackove oblecenie iba pre snobov?
nie, nemyslim, ze je len pre snobov.. ludia maju skratka radi kvalitu. znackove veci su casto lepsie usite, z lepsich materialov.. mnoho ludi uprednostni toto ako dovod. napr. aj ja, ak si mam kupit tenisky, radsej za ne dam viac ako nejake ciny za 300Sk.
ale su aj taki, ktori by sa skratka "neznizili" k tomu, aby si kupili lacnu vec, lebo sa im take veci hnusia.. a to su snobi..
Dam svoj nazor...nikdy som si nepotrpel na tom, aby som vyzeral ako reklamny putac na nejaku tu zvacsa predrazenu znacku...ale casy sa zmenili, zacal som zarabat, teda rodicia isli z kola von, co sa tyka oblecenia...nikdy som nenosil masovky typu Nike, Adidas, Puma a ine masove zalezitosti...ked tak, tak iba nejake to tricko...proti tricku nemam nic, ale cely byt cisto obleceny vo veciach jednej znacky => NIEEEE...ale zacal som hladat znacky tu v Anglicku(aj podla mojich financnych moznosti, ktore su zatial dost obmedzene), lebo u nas to nie je ziadna slava...no a nasiel som Retrofire, Ben Sherman a Burton, proste skvele znacky, ktore su mozno pre nas zo Slovenska nezname, ale su na takej urovni, na akej je maloco...takze zatial iba zacinam zbierat veci od tychto znaciek, ale mozno raz kasa povoli a ja si budem moc slobodne vybrat naozaj hocico a mozno aj od niekoho ineho...
čo ja vieeem, podla mna to neni pre snobov, kto ma prachy tak jasne ze si moze dovolit drahsie veci...ja ked mam znackovu vec tak sa citim fajne ale absolutne si na to nepotrpim a suhlasim s Huskym ze oznackovany chodi od hlavy po paty je otrasnee!
Jaaaj ja hadam ani taku poriadnu znackovu vec asi ani nemam...Proste nie su peniazky na to aby som si kupovala napr. tricka za 800 ked za taku cenu ich mozem mat 4krat tolko...Ale niekto,kto chce kvalitnejsie veci tak nech si kupi...No nepaci sa mi ked niekto beha po meste a tesi sa z toho ze je odhlavy po paty Nik* a kolko co stalo...To je doost trapne
My mame podla mna penazi tak viac nez primerane,ale aj tak nekupujem znackove veci...Chodim po obchodoch a kupujem len to co sa mi paci a vtedy mi je jedno co je to za znacku.Aj tak sa mi zdaju znackove veci velmi predrazene a radsej si toho kupim viac...
potrpim si na obleceni a chcem sa v nom aj dobre citit a najlepsie sa citim v znackovom. a nemusi ist vobec o nejaku sportovu znacku... a myslim ze je pravda ze znackove dlhsie vydrzi... a nie je to ani tak drahe, zakazdym su nejake vypredaje, takze sa postasti kupit znackovu vec za menej. ked sa mam priznat vacsinu veci, mam z vypredajov... no a co? hlavne ze mi je v nich fajn a aj su znackove taktiez sa mi paci, ked si aj chalani potrpia na tom co na sebe nosia... aj ked nie je to prvorade. ale dobre to padne ked vidim chalana, ktory sa do toho rozumie... a taky metrosexuaaaal, tak to je moj sen
je to dost vtipne ked na niekom ziaria fajocky odvrchu az dole........ale s tymi teniskami suhlasim....tiez si kupim drahsie a casto aj znackove aby dlhsie vydrzali.....ale inak na tom nejako nezalezi....aj s nakupmi vo vypredajoch suhlasim ...do veci, o ktorych viem ze si ich obleciem aj o rok som ochotna investovat....ale za nejake jednosezonne vystrelky sa neoplati utracat velke prachy....cize to v tych nizsich cenovych skupinach
som zaťažený na tenisky a tričká...ale hlavne tie tenisky.Nekúpim si číny za 400 aby sa mi za mesiac rozpadli (čo sa pri mojom bežnom užívaní stane ľahko)...radšej dám 1000...2000 korún za značkové tenisky a vydržia mi celú sezónu ( február-november)aj dve( ale to už je extrém )
petula nejde o to aku ma značku.. ale mam odskušane že tí typci teraz ked maju toho krokodila či inu značku de stoji triko 3litre tak maju nos hore a su namyslení a neviem čo všetko.. to mi leze na nervy..
ale kto vie... mozno tychkrokodilkov maju na slipoch...neviem nepozerala som sa... ale jedno je jasne, maju spravanie tych krokodilkovych... a to myslim studentov nie vedenie
Mne osobne nezalezi absolutne na znacke oblecenia. Nepotrpim si na to. Vacsinu znackovych veci co mam som dostal ako darcek. ale nebranim sa vypredajom. Je to kazdeho vec ako si nakupuje oblecenie. A netreba cloveka preto sudit alebo odsudzovat. Chcem len povedat ze sa mozem citit rovnako dobre v tricku za 150 korun ako aj v tricku za 400 korun. Obleciem si to v com si myslim ze dobre vyzeram a zaroven sa v tom dobre citim. Nemam rad vypasovane tricka a kriklave farby. To je asi jedina moja vyhrada.
no posledne roky chodim len po znackovych obchodoch...original znackove veci vydrzia dlhsie ako cinske..ale zas nie vsedko..kupim si tenisky za 2600 a vydrzia mi mesiac a pol a len v nich chodim nic inee...a znacka ako nike a adidas ? nosi to uz hoci kto a nechcem mat rovnake tricko alebo tenisky ...tych drahsich veci je menej ale aj menej ludi si to moze dovolit
a za 800 korun tricko ? znackove? to som este nevidel..ved to ani vopredaji nieje..a ked myslite take znacky ako KENVELO...tak to nieje znacka..to je drahy turecky smejd
ja nemam skoro ziadnu znackovu vec, aj ked prachy na to mam. Hej je fajn ked vidis na niekom znacku...ale ja si na to nepotrpim...Proste chcem, aby som sa v tom citila dobre a aby mi to seklo. baby vedia prehrabat hrabaky a dokazu najst veci, ktore su super aj bez tej znacky...a nestoja tak vela..
kkti - jak čitam tvoje nazory tak je mi jasne že "nie" si namysleny.. je mi to jedno ja mam nazor aky mam a ty maš svojho krokodylika..
strašne by ta zabilo keby si ho tam nemal a keby nestalo min liter ..aspon to si ja myslim..
uznavam keby si si nanho zarobil tak klobuk dole že to minieš prave na krokodylika ae ked to maš od tata a ešte ukazuješ že hen triko za liter tak čo si mam pomyslet..
nos si čo ceš mne je jedno..
inak ak ceš neco take že zavidim ti tak hej strašne ti to zavidim..
Kkti ty si aky chudak .... asi skapem .... presne ako povedal Lakino, ked si na to zarobis normalnou robotou a povies, hen kupil som si tricko za 3 litre tak to berem, ale to co ty tu pises je retardacia....
Mi vysvetli naco je taka znacka dobra ? Okrem frajeriny...
to zase prehanate ... no tak ma bohateho tatka co si moze dovolit kupovat mu take veci a co ... len napisal ako je to so znackovimi vecami v jeho zivote ked to ma rad tak prosim ja osobne mat akeho tatka tak nehorazne by som si vyapgradoval comp ze na slovensku by lepsi nebol
chapem co tym chces povedat ale ako ja by som chcel mat pocitacovu zostavu za cca 458 000 sk (tak my to vyslo na kalkulacke) nie preto lebo by som ju potreboval ale pre ten pocit chapes? on ma to stastie ze peniaze na to co chce ma a kupuje si veci ktore mu robia radost
Lenze, je rozdiel ked si niekto kupi PC za 458 000,- Sk a nevie pracovat z windowsom, a ma ho len preto, aby mohol povedat kamosom, aky je on sef. Typek, ked si kupis hentake PC zacnes hovorit o menej drahych pocitacoch, ze su to drahe turecke smejdy ? Budes sa tu ohanat cenami ?
ale on vujadril nazor k teme vy ste vyjadrili nazor na neho to sa ma tak chapes? keby niekto zalozil temu je husky k*k*t ??? tam by si mohol vyjadrit svoja nazor,kritiku na huskiho...(neber to osobne dal som toho kto je najnizsie
urazat sa nema zmysel...a Typek, beriem(e) Ta takeho, aky si...a to ze diskusia sa rozbehla, ale mozno sa otocila inym smerom, ako som na zaciatku chcel...ale aj tak dobre
Teraz mi napadlo, raz sme si z chalanmi na intrau kupili: Upozornujem ide o doslovny nazov:
TESCO: Ovocne znackove vino
Sme mysleli ze skapeme ked sme to tam uvideli napisane ...
Btw ked uz sme pri znackach, v niecom je ale pravda, co vlastne povazujete za znacku, a nielen pri obleceni, ale celkovo... vsetko ma dneska uz znacku nie ?
podla mna dost kvalitne a vpohode veci sa daju najst aj v second hande. clovek musi hladat a mat stastie ale da sa to. ja osobne mam viacero veci zo sekaca
davaj priklad.. podla mňa ak človek je pekny po fizickej stranky tak je jedno či je oblečeny ako metalista,rocker,raper a či smažka.. vždy ide o to či je pekny..
u chalanov to podla mna dost plati..poznam dost chalanov čo proste nech sa obleču jak chcu tak stale vyzeraju gut takže neviem.. u bab to nejak nesledujem,sledujem len tu moju a ona tiež ked si da hoc čo na seba tak vždy vyzera stale rovnako krasne tak ja važne neviem petula ako to myslíš..kludne vysvetli..
teraz nevravím že máme ludi delit na peknych a škaredych a že nemam ludi porovnavat bez ich charakteru a kopu inych veci..ja to viem..
to len tak keby nekdo nepochopil pointu toho hore..
nieco bude aj na obleceni (nie je to hlavne ale tiez zavazi). oblecenim mozes zaujat (hlavne ak nemas na sebe nieco tuctove a to nemyslim nieco drahe a preto nedostupne). neverim ze hned ta zaujme holka ktora je uplne nenapadne oblecena.
lakino a ty kukas po chlapoch? tak predstav si pekneho chalana ktory vide von na ulicu obleceny jak magor... dajme tomu, ze sa oblece jak najvacsi chudak... nohavice kere sa ani nenosia a nejake vytahane dotrhane tricko... este stale by robil dobry dojem? a teraz nekecam o fajockach a podobne, ale len na style obliekania
tak tie nohavice menim na skarede teplaky ktore maju zaplaty na kolenach a mal by dajme tomu 20 rokov... nevrav ze by si si neposmyslel o nom ze je trosicku retko..
ale brada pita ludia poznaju tu zalezi uz na uhle pohladu... ty sa na to pozeras tak, ze clovek ktory ma pekny face je pekny aj ked je obleceny otrasne.. no to ma... ale zalezi aj na tom ake tie teplaky su a to tvrdenie saty robia cloveka... co myslis preco pracujuci ludia chodia do prace v oblekoch a kostymoch? hm ? preco stetky na ulici su "oblecene jak stetky" ja osobne ked kukam po chlapoch tak z hladiska "bodovania" kuknem aj na oblecenie. nie na to ci ma znackove, ale ci sa vie pekne obliect, skobinovat a tak a ked nie tak ma o dva body menej
podla mna to nieco znamena, ked niekto kupuje len znackove, urcite ma viac penazi ako ja :o)
Ja kupujem cinanske a kto ma nieco proti tomu, nech mi ide na hrb. :oD Samozrejme ze mam aj nejake dost kvalitne veci - ale to su len boty. Jedny poradne zimne, ktore mam dva roky a vydrzali aj tury v tatrach, jedny cizmy a jedny sandalky. A inac vsechno made in china. Ja by som sa osobne bala nosit drahe veci, lebo by som sa bala, ze ich znicim :o).
no ak mam dake značkowe weci ktoryx moc nemam tak ix nosim zato že su kwalitnejšie nez dake made in chine (teda hlawne tenisky) ale niekedy sa mi wiacej pačia trička nižšej cenowej kategorie ako ked ma napis NIKE cez cele tričko len aby si niekto wšimol že je značkowe
No ja mam rad znackove oblecenie, hlavne kvoli tomu, ze je to kvalitny material, aj ked niekedy sa mi stava, ze ten material sa po noseni znici skorej, ako made in china. Ja tvrdim, ze znackove veci su pre ludi, bezne znacky si moze dovolit kazdy. A co sa tych snobov tyka, tak oni nosia trocha ine vecicky, ktore si ja vo svojom zivote asi nikdy nebudem moct dovolit
No ja mam rad znackove oblecenie, hlavne kvoli tomu, ze je to kvalitny material, aj ked niekedy sa mi stava, ze ten material sa po noseni znici skorej, ako made in china. Ja tvrdim, ze znackove veci su pre ludi, bezne znacky si moze dovolit kazdy. A co sa tych snobov tyka, tak oni nosia trocha ine vecicky, ktore si ja vo svojom zivote asi nikdy nebudem moct dovolit
akoze nerozlisujem znackove aj neznackove. Pokial to tricko z cinaku vyzera dobre, tak preco nie? zbytocne vyhadzovat tazke peniaze za kus handry, ked to iste mozem mat lacnejsie...
Moj nazor je taký že si kupujem veci v ktorých sa dobre citim i ked v mojomm pripade su to len znackove veci.No a co ja sa nehambim za to že nosim take.A nechapem vas ludia.Ved vy tu niektorí tusim normalne zavidite.Jasne ani ja nemam rad ludi ktorí sa prsia lebo im na tricku svieti krokodil.Ja som si na vsetky svoje veci vždy zarobil takže sa vlastne obliekam sam.Ked som bol maly mi bolo jedno do coho ma nasi obliekli ale ted ked mam možnost tak sa snažim pre seba nieco robit aby som sa v tomto svete nestratil.Ved nepoznate to prislovie? Saty robia cloveka!!! Nechcem nikoho nutit do toho aby sa obliekal znackovo ale podla mna vydržia take veci o moc dlhsie ako tie vseliake cinske.Hoci sa mi stalo že som si kupil tenisky za 2900 sk a vydržali mi 2 mesiace a to je podla mna za taku cenu velice kratky cas.Ale naprikklad som si zas kupil kratase s trikom (nike) za 2900 sk.Jasne že to bolo vela prachov ale už mam tie veci 4 roky takže do ted som presvedcený že to bola skvela kupa.Nemachrujem ale je to podstatny rozdiel ci mate znackove a ci smejd.Podla mna su ale niekedy mnohokrat tie veci predražene a hlavne na nase pomery (Slovensko).Castokrat sa plati viacej za nazov znackuy ako za samotnu vec a to je smutne teda.Je to hamba ale co už.Vsetci sa chcu na tomto svete len nabalit. Su to hajzli vsetci podla mna....
mne je to jedno...Ale kazdopadne veci z ,,modnych textilov" sa uz velmi davno overili ze su na 1 pouzitie. Nezarabam,ale mama to nastastie xapee,ze radsej tenisky kt. su drahsie a vydrzia mi cely rok,ako tie co sa hned rozlepia...Mam par oblubenych obxodov, kde veci drzia pokope a super vyzerajuu....su znackove ale nie tie najkomercnejsie...jak volaky nike,puma a spol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale su aj taki, ktori by sa skratka "neznizili" k tomu, aby si kupili lacnu vec, lebo sa im take veci hnusia.. a to su snobi..
vsetkeho s mierou.....jo!
podla mna to je dost pre snobov a takych rozmaznanych synačikov tie značky typu lacoste a spol.. bo zatial som to videl len na takych..
namysleny debilkovia čo maju krokodila wow..
strašne by ta zabilo keby si ho tam nemal a keby nestalo min liter ..aspon to si ja myslim..
uznavam keby si si nanho zarobil tak klobuk dole že to minieš prave na krokodylika ae ked to maš od tata a ešte ukazuješ že hen triko za liter tak čo si mam pomyslet..
nos si čo ceš mne je jedno..
inak ak ceš neco take že zavidim ti tak hej strašne ti to zavidim..
Mi vysvetli naco je taka znacka dobra ? Okrem frajeriny...
Si uboha existencia lutujem ta ...
prečo by mal krokydilik behat po meste na nejakom tričku? čo ostatné zvieratka!? vieš jak sa musia cítit?! ?
ved ked mu ide o kvalitne tričko tak to už ma a toho krokodyla može vyparat nech su všetky zvieratka rovnopravne.. nemysliš?
no nenaštve ta to? za to že na jednom je kengura a na druhom krokodil.. ?
čo ti sluboval typek že ho tak obhajuješ?
(SMIECH)
(HURONSKY SMIECH)
(PSYCHOPATICKY SMIECH)
(DIABOLSKY PSYCHOPATICKY SMIECH z miernym zakaslanim na konci)
ehm, neviem kto to tu berie vazne, ale ja isto nie ja sa len zabavam na ludoch, ktory to skutocne beru moc vazne a to este nevytahujem esa z rukava.
Inak typek fakt ma uz seres s tymi tvojimi komentarmi, sa tu staras do veci ktorym nerozumies, vobec si nepochopil, co som chcel povedat.
Aj toto bolo vazne ? (smiech)
Nevidis ako sa tvarim, kde sedim, co robim, som iba virtualny nick, ktory ty pokladas za cloveka. Ako mozes vediet, ako to beriem ?
Nic proti tebe nemam, ale ked budem chciet aby si si myslel, ze hej tak to spravim. A ty nebudes mat moznost zistit, ci je to tak alebo ni.
No nebudem to rozpisovat, nechame si nico aj naneskor
:-]]]
a inak btw preco sa Ten Typek stara do seckeho? viete mi to niekto vysvetlit???
P.S.:pozdravujem secky zvieratka na trickach
jaaaj toto neni tá diskusia ? začínam strácat prehlad..
urazat sa nema zmysel...a Typek, beriem(e) Ta takeho, aky si...a to ze diskusia sa rozbehla, ale mozno sa otocila inym smerom, ako som na zaciatku chcel...ale aj tak dobre
TESCO: Ovocne znackove vino
Sme mysleli ze skapeme ked sme to tam uvideli napisane ...
Btw ked uz sme pri znackach, v niecom je ale pravda, co vlastne povazujete za znacku, a nielen pri obleceni, ale celkovo... vsetko ma dneska uz znacku nie ?
itak oblečenie nezachrani tvoj zovnajšok..
bud si pekny,sympaticky alebo nie si..žiadna fajočka,krokodil či ine zvieratko ta nezachrani..
pozri napr norika mojsejova - špatna rachetla a kludne može nosit veci od versace a ine veci za vela papierikov..
(myslel som normalne oblečenie ne žiadny extrem - to už by zasahovalo do tvojhp zovnajška)
prečo myslíš že šaty robia človeka?
davaj priklad.. podla mňa ak človek je pekny po fizickej stranky tak je jedno či je oblečeny ako metalista,rocker,raper a či smažka.. vždy ide o to či je pekny..
u chalanov to podla mna dost plati..poznam dost chalanov čo proste nech sa obleču jak chcu tak stale vyzeraju gut takže neviem.. u bab to nejak nesledujem,sledujem len tu moju a ona tiež ked si da hoc čo na seba tak vždy vyzera stale rovnako krasne tak ja važne neviem petula ako to myslíš..kludne vysvetli..
teraz nevravím že máme ludi delit na peknych a škaredych a že nemam ludi porovnavat bez ich charakteru a kopu inych veci..ja to viem..
to len tak keby nekdo nepochopil pointu toho hore..
nieco bude aj na obleceni (nie je to hlavne ale tiez zavazi). oblecenim mozes zaujat (hlavne ak nemas na sebe nieco tuctove a to nemyslim nieco drahe a preto nedostupne). neverim ze hned ta zaujme holka ktora je uplne nenapadne oblecena.
hm tak a aky je rozdiel ked budes mat na sebe znackove a ked ne?
hehe nekukam po chlapoch tak ako si to pochopila.. to je jak ty ked sa otočiš za babou že take triko chceš alebo tak chapeš ..porovnavam..
ako nechcem ništ vravet ale keby išiel brad pit po ulici v teplakoch tak itak by dost bab dostalo wow šok..
Ja kupujem cinanske a kto ma nieco proti tomu, nech mi ide na hrb. :oD Samozrejme ze mam aj nejake dost kvalitne veci - ale to su len boty. Jedny poradne zimne, ktore mam dva roky a vydrzali aj tury v tatrach, jedny cizmy a jedny sandalky. A inac vsechno made in china. Ja by som sa osobne bala nosit drahe veci, lebo by som sa bala, ze ich znicim :o).
akoze nerozlisujem znackove aj neznackove. Pokial to tricko z cinaku vyzera dobre, tak preco nie? zbytocne vyhadzovat tazke peniaze za kus handry, ked to iste mozem mat lacnejsie...