keď som bola na dovolenke v jednej krčmičke little red pub sa volala tam mali polepený strop stenami bolo to parádne a normal na tom strope boli nalepené cestovné kufre to ma dostalo úplne
je rozdiel keď si polepia novinami steny v nejakej krčme aby vytvorili zaujímavú atmosféru a keď si to nacapíš do vlastnej izby... Radšej si našpor na tetovania na stenu a vyber si nejaký motív, s ktorým tvoja izba nebude pripomínať krčmu alebo nedorobený barák
a to má aký význam bože?..pochopím fotky, a aj plagáty by sa dali no dajme tomu..ale noviny?.. to si radčej kúp tapetu ktorá ma podobný vzor je to praktickejšie a krajšie
uuu to je aký skvelý nápad... úplne si ma inšpirovala..a taká stena plná výstrižkov z novín aleno také niečo, ktoré majú niečo spoloočné s tvojím životom a nálady a neviem proste .. nejak viac zaujali....
ja som kedysi mala na stene nalepené plagáty aj výstrižky z časopisov o kapelách aj total o punk rocku o každej kapele čo mám rada som tam mala niečo nalepené niektorí si poviete, že to je pi***na ale pre mňa to malo zmysel, aj fotky som si lepila po stene vždy som si spomenula na tu udalosť pri ktorej boli cvaknuté ja si idem teraz natiahnúť takú šnúru v izbe pri posteli kde si budem dávať foto normal ich prištipcujem štipcami na prádlo ďalší z mojich trafených nápadov
@ladyofcarnage ale uvedom si, že noviny majú obrázky a tie by si chcela mať na stene? (alebo, čo mi prvé napadlo po myšlienke, že by to vyzeralo zaujímavo
@ladyofcarnage mne je jasné, že nalepila, ale vravím, čo ak by sa niekto angažoval v opisovaní radiátorov, za týmto účelom vošiel do tvojej izby a zbadal sa tam (a zbadal tie poskladané koristi na stole a voskového ježka v stole) čo by si potom robila? Zamkla dvere a pohrozila šnúrou na prádlo?
omfg šak ked sa jej to páči tak prečo nie ja mam stenu oblepenú aj výstrižkami z časopisov, zaramovanými cd ,plagatmi, celoročne tam mám vianočné svetielka... vo svojej izbe sa maš citiť dobre tak ked sa ti to proste páči tak to urob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
inak ako bolo by to superštýlové, len ten psychoefekt..............
takéto niečo? mohlo by byť, ale treba s citom, aby to nevyzeralo ako keby si nemala na poriadnu izoláciu
hej aj ja chcem taku stenu
(a si predstav, že by dakto si zmyslel byť domovým správcom a prišiel by ti do izby opisovať radiátor )
- Ale budeš musieť...
(a pekne to tu spamujeme )
(a ako sa má Sofinka? )
sofinka len zachrčkala a kašle na mňa
ííí. žaby bola zvyknutá?
asi