Mam pekne biele tricko a neska po diskoteke som si vsimla, ze ho mam na chrbte trosku spinave..vyzera to ako od kofoly..nieje to sice moc viditelne..ale je to vidno..
a mam pocit, ze kofola sa neda vyprat..alebo hej? ale mozno to moze byt a
šmarija kofolu v pohode vyperieš, ale prv to pre istotu namoč do horucej vody z práškom a trochu preper a potom to hoď ešte do práčky, ak chceš mať istotu
ako fakt divné zakladat forum len zato ze mas podozrenie ze to nejde.. mala si to hned vyprat a potom- bud poprosit o radu ako vyprat kofolu z tricka, alebo dat radu ako vyprat kofolu z tricka
@9 no chalani majú skúsenosti... Ma napadol ten vtip, že synček hovorí svojej mame: Mamička, snívalo sa mi o Janke...A mama na to: Nevadí zlatko, ja to vyperiem...
No a k téme...jj ide to oprať mne raz kamoška riadne obliala kolou bielu mikinu + biele tričko + biele bolerko všetky 3 veci jedným obliatím Som sa tiež bála ale nakoniec vpohodke zišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a uz to tu aj je..
a ak je to napr rum+kola?
Máš tam unikátny obrázok na ňom
to si sa /to ta/ obliala prvý krat ?
No a k téme...jj ide to oprať mne raz kamoška riadne obliala kolou bielu mikinu + biele tričko + biele bolerko všetky 3 veci jedným obliatím Som sa tiež bála ale nakoniec vpohodke zišlo
don´t worry, ja už (teda skôr maminka) som vyprala aj fľak od pera, ríbezľového džúsu a myslím že sa u nás zvládlo aj víno
@8 hej..povedze ze prvy krat haluz co?!