je divne ked niekto vyzera nejako len preto, lebo sa to nosi aj ked si myslim ze ked sa potom ludom vnucuje nejaka moda tak nemaju na vyber len sa prisposobit, pocase si to aj tak asi oblubia aj mne sa kedysi nepacili tunely v uchu a potom neviem.. prislo to alebo wayfarerky.. ale potom som si na to nejako zvykla a dnes sa mi zdaju ako najkrajsie okuliare
aj tak ked niekto vytrca tak by ho najradsej vsetci upalili, lebo nevyzera ako ostatni..
a ak vytrca len preto aby nebol rovnaky ako ostatni, a pritom sa mu ten styl ani nepaci, to je tiez riadne trapne
obliekam si to, čo mám aktuálne čisté prípadne čo sa mi dostane pod ruku.. nejako extra mi na tom ani vlastne nezáleží.. v obchodoch predávajú viac menej aj tak to isté.. a len málokedy to viem zladiť.. keď, tak je to skôr náhodné.. takže tak
ja nosim co mi padne pod ruku a kombinujem jak mi pride ci sa hodi ci sa nehodi to ma nezaujima, mne sa to paci a je mi hlboko v riti co si kto mysli jak ja vyzeram
ale inak milujem premilujem vintage a steampunk velice velice silno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a podľa toho, čo sa komu hodí
móda je pičovina -.-
ale je pravda, že väčšina ultramoderných vecí ide mimo mňa
obliekam si to čo sa mi páči
aj tak ked niekto vytrca tak by ho najradsej vsetci upalili, lebo nevyzera ako ostatni..
a ak vytrca len preto aby nebol rovnaky ako ostatni, a pritom sa mu ten styl ani nepaci, to je tiez riadne trapne
zaver: vsetko je trapne
Chcem proste zapadnut
dosť zlá anketa podľa mňa
1. natrafím na voľaký módny editoriál
2. preletím pohľadom
3. pri pohľade na 50-80% vecí mi príde smiešno/zle/nahnevane
4. zhodnotím, aké drahé/dostupné sú zvyšné, t.j. pekné trendy
5. ak sa dostanem na nákupy, snažím si pozrieť tie pekné veci v reáli
6. ak sú také pekné nielen na fotke, nie sú veľmi drahé, beriem
toľko ohľadom sledovania trendov, všeobecne sa riadim farebnou typológiou, beriem ohľad na svoju postavu a výsledok je môj štýl
rifle+tricko+mikina a teraz v zime aj letecka bunda...
vela u mna zohra nalada
a mam kusky ktore maju cca 15 rokov a mam aj najnovsie veci... kombinujem..a je mi v tom dobre
a plati u mna... cim vacsia chujovina a viac vynikam, tym mi je lepsie
ale inak milujem premilujem vintage a steampunk velice velice silno
Koniec.
Každý tu má akože vlastný štýl, pritom a všetci obliekajú rovnako, ako určuje móda. ale to čo je teraz móde je samozrejme "vlastný štýl" ..
a väčšinou ked príde niečo čo je hrozné "IN" a každý to má strašne to odsudzujem /nepáči sa mi to a potom sa to začne nejako páčiť aj mne