Chcela by som sa opitat co by ste robili keby vas spoluziaci celu pooblievali vodou.A ked hovorim celu tak to myslim doslovne.Ja neviem prestat sa s nimi rozpravat, ignorovat byt k nim hnusna alebo co?Uz sa bojim coho sa dozijem zajtra.
heh ke dej to iba oblievacka to uschnes ale o co mne uz postvarali... chitili ma za ruky a nohy a povliekli ma po celej skole po schodoch samozrejme.....
no proste ked ma zbadali jeden zrucal ze aha tam je a uz vsetci nabehli chcela som bezat ale nebola sanca proti 10 chalanom ktory drzali v ruke dvojlitrovky s prederavenymi vrchnakmi.A az take super to nebolo jeden chalan skoro spadol z bicykla ked ma videl.
vravi sa, ze kto do tebe kamenom ty donho chlebom. Chlieb je v tejto dobe drahy. Zober spongiu a namoc ju do vody a potom ju vyzmykaj nad niekoho hlave. Ale na hodine ... tak mas istotou, ze sa ti nic nestane .
Pravdepodbne sa tym chlapcom asi pacis. Nic ine ma asi nenapada. Alebo ak mate baby tak vyhalste vojnu v triede. Ci sa ta nikto nezastane.
Osobne poznam, ignorovanie nepomoze. Ked si nebdues vsimat, budu otravnejsi, ked si ich budes vsimat aj tak budu otravny. ... mas to jedno. nasli si obet. Takze to 4 roky vdrz pokial si na strednej vsakze.
Ja som nastasite vysiel a takej pice som sa zbavil a som taky rad
12.lad za nohavicami som uz ties mala a nie ras aj muchu vo vystrihu a zivu gulovacka v zime bezna ale toto ma dojalo vsak som mala mokre aj spodne pradlo
haaaa staré dobre časy základky ždy som ignorovala a vyšla som z toho "nasucho" raz som sa do toho zapojila už ani neviem ako a bola som tieš cela fakt celá mokra...
@evas ale ty si bola na druhej strane v parku,to sa nerata,aj ked musim povedat ze to bola sranda ked si s tymi roztrhanymmi satami behala cez mesto.A ten chalan{ten skoro spadnuty}priznavam,to si tam bola ja ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ja som za kazdu srandu
2.suhlas
Určite by som nenamietal keby ma tak isto ako teba začalo 10 báb striekať s vodou
Pravdepodbne sa tym chlapcom asi pacis. Nic ine ma asi nenapada. Alebo ak mate baby tak vyhalste vojnu v triede. Ci sa ta nikto nezastane.
Osobne poznam, ignorovanie nepomoze. Ked si nebdues vsimat, budu otravnejsi, ked si ich budes vsimat aj tak budu otravny. ... mas to jedno. nasli si obet. Takze to 4 roky vdrz pokial si na strednej vsakze.
Ja som nastasite vysiel a takej pice som sa zbavil a som taky rad