Ak by ste si mohli vybrať, kde by ste sa chceli narodiť a žiť? Ktorá krajina na Vás najviac zapôsobila? Na mňa Grécko... Nielen kvôli moru, klíme... Celkovo mentalita obyvateľov, štýl života, história... No nech sa páči, vyjadrite sa
uvažoval som nad Anglickom... potom aspoň Rakúskom... no asi ani jedno. fakt si neviem vybrať krajinu kde by som sa radšej narodil než tu na Slovensku a práve v Bratislave. ale keď už by som musel tak asi to Rakúsko a Viedeň. proste zostať na rozhraní západného v východného sveta
Ja by som si vybrala Japonsko jednoznačne. Krajina plná krásnej kultúry, nádherných japoncov, hudba je tam taká akú milujem. Ich jazyk a štýl života je prosto úplne perfektný. Tam by som sa chcela narodiť! a ja tam pojdem raz
@lovehate presne... ja som sa do nej zaľúbila pri pozeraní PP... prosto krásna krajina... zeleň, sneh... čerstvý vzduch ktorý na teba dýcha už len z fotky ... všetko och mať tak pár 10 000 navyše
@moniqas hmmm presne tak, mat tak par 10 000 navyse tak som uz davno tam a nik ma z tade nedostane.. to ked sa pozries na foto, ci zabery z tade .. to je nieco neskutocne a uzasne zaroven.. a este to, ako ju prezentovali vo filme PP, ze fuuuu.. .. no kedy tam pojdeme???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Potom Francuzsko
Potom Finsko/Norsko/Novy Zeland/Hawaii