@fun Ako ja niesom žiadny hater...klobúk dole kto sa tým živí a dostal sa tam kde je..aj Majka a iných obdivujem aj ked spev proste nemusím...maximálne počúvam Raega alebo páru songov od Leva, Kaliho...inač vôbec nič zo slovenskej scény ...vieš, počúvam všeličo, záleží hlavne na činnostiach...niekedy som frčal na Skillete atd...ja nemám štýl..počúvam to čo sa mi páči ...momentálne mám v obľube
@maykky no však ja tiež ako počúvam všetko možné a určite napr. aj Suverena, Kaliho a zopár ďalších, ktorí nie sú až taký populárny. Čo sa týka Enrique-ho tak áno, už sa hráva na disko. Samozrejme v 505 remixoch...
@fun napr. mne sa páči táto...asi aj z toho dôvodu že sa Norom poznám osobne a on robil hudbu ...asi ešte 2-3 songy bude mať s Kalim...fakt kvalitnú hudbu robí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
vďaka za inšpiráciu ženy
taka trosku festivalova
@maykky asi ani nie, takých je tu určte viac čo počúvaš ty si sa nám ale nepochválil
@barb95 niekedy je lepšie nechodiť jak vidieť tú zdegenerovanú mládež, o nič si neprišla
šúr, všetky spomenuté mi už zahrali na tých mojich obľúbených
ale tam hrali zväčša takéto obľúbence
a vyššie spomínané M83 buď v originále alebo tento remix
poprípade od Trentemoller zremixované
a čo sa týka tých diskotékovíc sa čudujem že tu zatiaľ nebola napr. taká skladba ako
alebo
a túto skladbu patriaciu medzi novinky sa tiež oplatí vypočuť si
máte inšpiráciu
a potom
ale inak rozhodne erni-party piatok