Polemic, Konflikt, Zóna A, ak tak ešte I.M.T-Smile.
spaja ich to ze okrem polemicu vlastne si ich normalne nepustam, ale na ich koncerty milujem chodit. este mam rada koncerty Smola a hrusky a HS ked treba
@ricko85 prečo by som to nemala myslieť vážne ...však to predsa bola seriózna otázka:/...tu na ,,birdz-i/y" sa predsa diskutuje iba na serióznej úrovni:/
Kedysi to bolo aj Iné kafé, ale bola som ich v skupine na fb a videla som ich správanie tak som si povedala, že je to tlupa kokotov a viacej s nimi nechcem mať nič spoločné. No pár pesničiek je celkom fajn
Ine Kafe a Horkyze mam rada zhruba narovnako, pripomina mi to gympel a pekne bezstarostne casy.
druhu skupinku - desmod, IMT vyslovene nemam rada okrem dvoch ci troch songov ktore vysli (tie su od IMT)
rapove ci hiphopove ci akekolvek ine sracky neriesim, vratane vsetkych tych "umelcov" dnesnej doby od Rytmausa, cez Kokotovica az po Spirita, Ega a inych radoby umelcov - to iste plati pre vsetky radoby mlade "spevacky" ala Mirgova a spol.
ale inak slovenska hudobna scena ako taka je jeden velky megafail.
Mudhole, HTčko, Slobodka, Para, Chiki liki tu-a, Hex, Vidiek, Vandali, staré veci od Slížov a Inekafe, Bez ladu a skladu, Zóna, Polemic, Hudba z Marsu, Le Payaco, Medial Banana, Zlokot...
@willbebetter mozem vediet, z coho a z ktorych hudobnych mien plynie tvoj zaver, ze slovenska hudobna scena je jeden velky megafail, ked opomenieme vyslovene pre radia a plytku vlnu vytvorene hity a celebrity ala ego? pripadne ci ta k takemuto zaveru prinutila navsteva aj nejakeho ineho festivalu/koncertu okrem Fun Radio Dohody a Orange Summer festivalu?
Slobodka, HT, vidiek, anonym kids, zaciatok konca, joyride, candali.. Ale najviac ficim na Mojej reci a Strapovi, dost dlho, a trochu sa za to hanbim pred starymi kamaratmi, lebo ma nechapu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
spaja ich to ze okrem polemicu vlastne si ich normalne nepustam, ale na ich koncerty milujem chodit. este mam rada koncerty Smola a hrusky a HS ked treba
v malej miere No Name a Desmod.
A určite aj Purist by som žrala, keby som sa donútila vypočuť si viac než jednu skladbu od nich
druhu skupinku - desmod, IMT vyslovene nemam rada okrem dvoch ci troch songov ktore vysli (tie su od IMT)
rapove ci hiphopove ci akekolvek ine sracky neriesim, vratane vsetkych tych "umelcov" dnesnej doby od Rytmausa, cez Kokotovica az po Spirita, Ega a inych radoby umelcov - to iste plati pre vsetky radoby mlade "spevacky" ala Mirgova a spol.
ale inak slovenska hudobna scena ako taka je jeden velky megafail.
ináč asi Punkreas, The Paranoid, Toy Pištoľs a naša bardejovská klasika však, @bettysweetdream
toto asi najviac
ja ešte pridávam Metropolis a Alternatiwe
a ty na Barbarov!
ale inak zo slovenských kapiel nepočúvam prakticky nič, len občas veci ako Zóna A, Konflikt alebo Project Vandal