@mkamka no keby sa to dalo na trumpete zahrať taká sonátka ,tak by som bol rád,to by som vedel ale od Bacha sa dá zahrať len Badinerie a to je brutálne ťažké
@bunnyboy a hral si všetky časti AC? ja len od dvojky.. a som inak zvedavá, či PC verzia vyjde zároveň s konzolovými, ale sa to bude zase odkladať ako pri Brotherhoode :/
a čo sa týka Hitmana, viem aj keď to nehrám ale ešte v júni som pozerala live prenosy z E3, takže info mám..
@shadowplay jj oni to robia niekedy ako šlahnutí ,lebo spravia hru na konzolu a potom ju len prekonvertujú a celá tá optimalizácia tým padom stojí za veľké prd nech spravia normálny "pc engine nato konkrétny" a hotovo jj ja som to hral od začiatku ,mňa to vždy bralo čo bolo v jednotke -Jeruzalem. križiaci , a všetko okolo toho ,to bol vlastne dôvod prečo som to vôbec začal hrávať ,mám rád keď je príbeh dobre prepracovaný a hlavne historicky podložený
@bunnyboy súhlasím, mohli by... pre mňa je inak toto prvé čakanie, keďže dostala som sa k tomu tak, že spolužiak hral BH v škole a ja som sa do toho zamilovala už len na pohľad tak som si za týždeň prešla dvojku a potom spomínaný Brotherhood, ale to už som hrala viac "relaxačne", takže to trvalo dlhšie ale chcem aj jednotku ešte, nepáči sa mi, že o Altairovi viem len "z počutia"..
@bunnyboy ja som v ten týždeň, kedy som hrala dvojku, bola taký akýsi no-lifer ale v tom zmysle, že som nerobila nič iné, len hrala, ale príbeh ma zaujímal... to bolo ozaj po hrozne dlhej dobe, čo som spustila nejakú hru a takto to dopadlo už si to neviem (a ani nechcem) predstaviť znova absolvovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jednoznačne tieto tri naj
a ešte aj tato je fajn
a milujem tento cover ♥
momentálne mám zapnuté :
a tiež sa mi to páči
toto je úplne úžasné
a takisto
Scott D. Davis ruleeez (tralala)
Uplne klavirove to neni ale to je asi jedina skladaba ktora sa mi paci s takej klasickej hudby
a čo sa týka Hitmana, viem aj keď to nehrám ale ešte v júni som pozerala live prenosy z E3, takže info mám..
-KV 331 (prvá veta + 6 variácií, tretia veta)
-KV 545 (prvá veta - allegro)
-KV 265 (téma + 12 variácií)
-K33b
Fréderic Chopen:
-Opus 18 (Grande Valse Brillante)
Lugwig van Beethoven:
-Opus 27, No 2 (Sonáta mesačného svitu)
-WoO 59 v A minor (Pre Elišku)
Johan Sebastian Bach:
-BWV 114 (z Notebooku pre Annu Magdalénu Bachovú)
Piesen tvorena na pocitaci. Kazda tonina pochadza z mojej hlavy.