Ahojte, máte nejaké obľúbené miesto kde sa cítite príjemne a viete tam relaxovať? Napríklad pri rieke, na nejakej lúke, les... Dajte typy, nech viem kam v lete ísť Ďakujem
všeličo v okolí PB ako považský hrad, manínska tiesňava, súľovský hrad, podhradské lúky.. len na maníne som bol všehovšudy len raz aj keď to mám najbližšie
na Slovensku je toľko krásnych miest, už len na "menej obdarenom" západe napr Dobrá Voda, Červený kameň, kaštieľ v Dolnej Krupej, Kamenáč a priehrada, lúky... Smolenice.. naozaj sa nedá nevyužiť v lete pri vode so psom naj, balzám pre dušu
Nie neznášam prírodu ale fakt mňa tam všetko znervózňuje to by som musel byť na dajakom anglickom trávniku dakde medzi horami kde nikto nieje.. nič živé okrem tej trávy vtedy by som vedel relaxovať v prírode..
Inak ak sa chcem uvoľniť tak poviem mame že si idem zacvičiť (mame posilovňu vo vchode) a idem si tam ľahnúť na lavičku a relaxujem
tak ja s kamarátmi a kamoškami chodím do Panskej záhrady prípadne na našu školu na tribúnu keď sme všetci pokope tak sa nikto nenudí a aj keby sme boli aj neviem kde tak nám je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
rybnik
haj
hory
priehrady
tam je úplne EXTRA dokonalo ^^
Inak ak sa chcem uvoľniť tak poviem mame že si idem zacvičiť (mame posilovňu vo vchode) a idem si tam ľahnúť na lavičku a relaxujem