sorry ale takýchto tém tu už bola kopa skús pohľadať v starších diskusiách, a myslím že ešte by mala byť aj takáto téma medzi "Fíčrd diskusiami" ale tak heroes som videl zatiaľ celé a čakám na pokračovanie.. a ešte tie roky sedemdesiate si chcem dopozerať bo som skončil na nejakej 6 sérii
Bylo nás pět , perfektný český seriál, profesionálne natočené, atmosféra taká že keď som to pozeral mal som dojem že nachvíľku žijem v tej dobe, skvelí detskí herci a aj kopu srandy
Seriály vôbec nepozerám, iba ak Happy Tree Friends, aj to kedy sa mi zachce, bez pravidelnosti. To je podľa mňa najlepší seriál (viem, som morbídna), ale ako decu sa mi páčil aj Tom a Jerry a ako začínajúcej pubertiačke Čarodejnice
Síce keď som ich pozeral teraz už sa mi to nezdal taký nárez ako pred pár rokmi, ale má to niečo do seba A ten klip k pesničke od falloutboy je brutálny ...
No aj tak itchy a scratchy majú okolo seba lepšie atmosféru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
V siedmom nebi
Joan z Arkádie
J.A.G. Vojenská prokuratúra
Stredná škola, sladké údolie
Škola zlomených sŕdc
Saint Tropes
Kassandra
Farby lásky
Smallville
a keby chceš rozprávkové, tak Gumkáči, Starostlivé medvedíky, Bol raz jeden život
Priatelia
Fraiser
Krok Za Krokom
Heroes
Lost
Zufale Manzelky
Dva A Pol Chlapa
A este Alf sa mi pacil ked som bol maly
Dva a pol chlapa
V siedmom nebi
Kacerovo
Simpsonovci
Priatelia
NCIS
Skareda Betty
Veronika Marsova
...a telenovely ...Divoky anjel,Kachorra,Sila lasky...ci ako sa to pisalo...a este Rosalinda
hrdinovia
ce es ii. csi
smolkovia
potom taky medvedikovia ale neviem ako sa to vola
gumkaci
ordinacia v ruzovej zahrade
panelak
joan z arkadie
v siedmom nebi
o takom carovnom zrkadle ktore prenasalo do inej krajiny, tiez neviem nazov
sabrina, mlada carodejnica
...to je asi vse
momentálne...
Inak, všimli ste si, že tento seriál sa prudko líši od ostatných amerických seriálov pre mladých ľudí??
Drsnotka- Carnivale
Animak: Hellsing
Kreslenka: Family Guy
mimo toho celkom usli : O.C. california, 7th heaven (prve serie),cobra 11 tiez tak , rex tiez tak
@19 ja som prepásaol ak sa to stalo, som prišiel až keď to vravel Grace..
z kreslenych Dragon ball Z, Naruto, South park, Simpsonovci atd..
Hej happy tree friend sú nezmar
Síce keď som ich pozeral teraz už sa mi to nezdal taký nárez ako pred pár rokmi, ale má to niečo do seba A ten klip k pesničke od falloutboy je brutálny ...
No aj tak itchy a scratchy majú okolo seba lepšie atmosféru
Sú aj prepracovanejšie, len nie u nás v telke, mne sa zdal napr. prepracovanejší dexter ...
Ešte by sa možno našlo, ale kopu som ich nevidel ...
Skareda Betty
Supernatural
Kosti
Prison break
Joan z Akradie
Odlozeny pripad
Volaju ma Erl
a taaaaakkk
animak: Saman king, Chrno Crusade, Death Note, Elfen Lied, Inuyasha
kreslene: Tom a Jerry tho isti!!xD Simpson, Woody Woodpeckers tho bola pecka xD (datel woody) x)
mam rada komedialne serialy: frasier, it crowd, priatelia, krok za krokom..
Ty si toho asi moc nevidel ...
z doterajsich co som mal sancu vidiet je
PS.prison break som pozeral zaroven ako ho pozerali v USA
takze uz viem aj ako skoncila 3tia seria a od septembra v USA ide 4ta seria tak sa tesim
4ta seria sa zacne vysielat presne o 6dni od teraz
Viem, viem a tiež už sa teším
Dva a pol chlapa
Dr.House
CSI Miami, NY, Las Vegas
Veronika Marsová
Tru Calling
Špeciálne komando
Hrdinovia
Hrozba z temnoty
2. Desperate Housewives
3. Supernatural
poradie tych dalsich uz neurcujem ale mam rada aj Heroes, Charmed, NCIS, Dr House, Tru Calling, Kosti, OCC, One Tree Hill, 90210, Kyle XY.....